fbpx
Beautyspot

Interesse? Neem contact met ons op!

Telefoonnummer

06 – 589 69 588

UV bescherming, elke dag onmisbaar!

Het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon is het hele jaar door onmisbaar als je je huid gezond, mooi en langdurig jeugdig wilt behouden. UV straling is er vrijwel elke dag, al zie je dit niet altijd met het blote oog, dus ook op bewolkte dagen.

Veel zonnecrèmes bevatten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Zij veroorzaken een geïrriteerde huid, een vettig gezicht of laten een witte waas achter. Dit maakt dat veel mensen liever geen zonnecrèmes in hun gezicht (willen) gebruiken.

SundayBrush_New_UV_Natural

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB) en is als zeer waterbestendig getest.

Het lichte mineraal poeder geeft geen reactie met de huid en heeft bovendien een egaliserende werking tegen oneffenheden en vermindert de roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea en couperose. Terwijl het de huid niet afsluit en de poriën niet verstopt.

Waar bestaat Sunday Brush uit?

Sunday Brush bestaat slechts uit 6 ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn de minerale ingrediënten Titaniumdioxide en Zinkoxide. Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van UV stralen. Zinkoxide beschermt zeer krachtig tegen zowel UVA- als UVB straling en wordt daarom een breed spectrum zonbeschermer genoemd. Dit natuurlijke ingrediënt heeft tevens antibacteriële eigenschappen.

Beide mineralen blijven op de huid liggen en worden niet in de huid opgenomen.
Sunday Brush is dermatologisch en anti-allergeen getest en geeft geen enkele reactie met de huid, en dus zeer geschikt voor iedereen met een zeer gevoelige huid.

SundayBrush©FAIR_cap
SundayBrush@Packaging

Huidverbeterende behandelingen

Sunday Brush is ideaal om te gebruiken na huidverbeterende behandelingen zoals peelings, micro-needling en laser behandelingen. Na deze huidverbeterende behandelingen is de huid rood en kwetsbaar en is het nóg belangrijker om deze tegen UV straling te beschermen.
Sunday Brush biedt dan een perfecte bescherming terwijl het de roodheid van de huid vermindert.

Verkrijgbaar in drie huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.
Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.
Tan is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.

De belangrijkste voordelen van Sunday Brush

√ 100% natuurlijk, bevat geen chemicaliën, siliconen, of parabenen.
√ Geen wit, vettig of glimmend gezicht na het aanbrengen
√ Geeft direct een mooie egale teint
√ Geschikt voor alle huidtypes, zeer geschikt voor de gevoelige huid
√ Gemakkelijk om aan te brengen met de zelfdoserende brush
√ Kan onder of over make-up worden aangebracht

SundayBrush_Home
SundayBrush@Women_Presenting
Gezondheidsnet
“Sunday Brush is een fijn product. Het grote voordeel van de Sunday Brush vind ik dat ik het kan gebruiken over mijn dagcrème heen. Ik heb altijd erg rode wangen met veel oneffenheden en een gevoelige huid. Het poeder zorgt voor een egale tint en mijn rode wangen vallen minder op”. Redacteur Ilona Meernik | Lees hier de testresultaten
Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

SundayBrush©Group
SundayBrush@Apply

Ben je enthousiast geworden over Sunday Brush?

En heb je interesse om Sunday Brush in jouw praktijk te verkopen? Speciaal voor professionals hebben wij een partnerprogramma ontwikkeld.
Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer over ons partnerprogramma én ons product.

Telefoonnummer

06 – 589 69 588

Of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met jou op!

    Bekend van Sunday Brush Mediaoverzicht
    Back to Top