Bedrijfsinformatie

Sunday Brush

Sunday Brush is een geregistreerd handelsmerk van Nxt Cosmetics BV.

Postadres: Kruisstraat 6, 5437AM, Beers

Telefoonnummer: +31 (0) 85 004 31 21

WhatsApp: +31 (0) 6 589 69 588

Email: info@sundaybrush.com


Nxt Cosmetics BV

KvK nummer: 69805547

BTW nummer: NL858019243B01

Email: info@nxtcosmetics.com

De filosofie van Sunday Brush

In het dagelijkse leven kom je in aanraking met UV stralen; waar je ter wereld ook woont, wat je doet of wie je ook bent. De filosofie van Sunday Brush is hierop gebaseerd.

Bescherming tegen de dagelijkse (schadelijke) UV stralen is belangrijk om huidschade en huidveroudering tegen te gaan en om huidkanker helpen te voorkomen. Bescherming tegen zowel de UVA als UVB stralen is belangrijk. Educatie hierover is een belangrijk onderdeel van onze filosofie en bedrijfsvoering.

Wij vinden dat UV bescherming vooral gemakkelijk moet zijn in het dagelijkse gebruik en op geen enkele manier met je huid mag reageren. Ons zonnepoeder is daarom geschikt voor ieder huidtype, ook voor de zeer gevoelige huid. Sunday Brush is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en wordt geproduceerd onder de beste omstandigheden.

Sunday Brush is ontwikkeld met respect voor milieu en natuur. We houden rekening met onze verpakkingen om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Onze productverpakking van Sunday Brush is tevens onze verzendverpakking. 

Met zonnige groet,

Remko en Nicole Vermeer
Nxt Cosmetics

Lees hier het verhaal van de oprichters

Menu