fbpx

Bestellen

Wij werken met een automatisch verwerkingssysteem van onze logistieke partner.

Heb je je bestelling eenmaal geplaatst, dan kun je die helaas niet meer aanpassen.
Ook het adres is niet meer aan te passen, dus wees zorgvuldig met het invullen van jouw adresgegevens.

Is er toch iets misgegaan tijdens het bestellen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.

Leveren

Informatie over bestellen en leveren van jouw Sunday Brush bestelling.

Bestellingen op werkdagen voor 21.00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt. Afhankelijk van de postbezorger wordt deze binnen 1 – 3 dagen bij je bezorgd. Momenteel werken wij samen met PostNL, DHL en de Fietskoeriers voor de levering van je bestelling in Nederland. Voor andere landen werken we samen met de lokale postbezorgers.

Indien je bestelling is verwerkt, ontvang je van ons een email met Track & Trace code. Zo kan je gemakkelijk je bestelling volgen.

In Nederland leveren wij jouw Sunday Brush als brievenbuspakje. We hebben onze doosjes zó ontworpen dat ze door de brievenbus passen. Wel zo makkelijk, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Ben je woonachtig in België, dan wordt ons brievenbuspakje wel een pakketje waarvoor je moet tekenen. De levertijd is hetzelfde als in Nederland, binnen 1 – 2 werkdagen.

Sunday Brush bestellen en leveren

Leveren in het buitenland

Sunday Brush levert momenteel over de gehele wereld tegen de gangbare posttarieven. Wij verzenden binnen Europa waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Indien het niet lukt om een bestelling te plaatsen naar een bepaald land via onze webshop, neem contact met ons op. Wij zorgen dat jouw Sunday Brush ook bij jou terecht komt, waar je ook woont!

Levering in Nederland, België en Duitsland is momenteel gratis!

Bestel vandaag nog jouw Sunday Brush met GRATIS verzending

Back to Top