Bestellen

Wij werken met een automatisch verwerkingssysteem van onze logistieke partner.

Heb je je bestelling eenmaal geplaatst, dan kun je die helaas niet meer aanpassen.
Ook het adres is niet meer aan te passen, dus wees zorgvuldig met het invullen van jouw adresgegevens.

Leveren

Alle bestellingen op werkdagen voor 21.00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt. Alle producten zijn bij ons op voorraad. Afhankelijk van de postbezorger wordt deze binnen 1-2 dagen bij je bezorgd. Momenteel werken wij samen met PostNL, DHL en de Fietskoeriers voor de levering van je bestelling in Nederland. Voor andere landen zoals België en Duitsland werken we samen met de lokale postbezorgers zoals Bpost en DHL.

Indien je bestelling is verwerkt, ontvang je van ons een email met Track & Trace code. Zo kan je gemakkelijk je bestelling volgen.

Wij leveren jouw Sunday Brush als brievenbuspakje in Nederland. We hebben onze doosjes zó ontworpen dat ze door de brievenbus passen. Wel zo makkelijk, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Bestellen en leveren in het buitenland

Sunday Brush levert momenteel over de gehele wereld tegen de gangbare posttarieven. Wij verzenden binnen Europa waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Indien het niet lukt om een bestelling te plaatsen naar een het land van keuze via onze webshop. Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat jouw Sunday Brush ook bij jou terecht komt, waar je ook woont!

Bestellen en leveren in België

Ben je woonachtig in België? Dan wordt je bestelling omgetoverd tot een pakketje waarvoor je moet tekenen. De levertijd is ongeveer 1-3 werkdagen. Dit is afhankelijk van de lokale postbezorgers.

Sunday Brush bestellen en leveren

Levering in Nederland, België en Duitsland is momenteel gratis!

Bestel vandaag nog jouw Sunday Brush met GRATIS verzending

Menu