fbpx

Blog

Op onze blog lees je alles over zonbescherming. Wat het verschil is tussen UVA en UVB stralen, SPF 30 en SPF 50?

En waarom is het zo belangrijk om je huid te beschermen tegen de dagelijkse UV straling?
Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen!
Een goede zonbescherming helpt huidschade, huidverbranding en huidveroudering voorkomen.

Daarom willen we iedereen informeren over wat zon, UV stralen met je huid kunnen doen.
Neem de tijd en lees onze blog met de artikelen die jij interessant vindt.

Wat is zonkracht?

Zonkracht is de hoeveelheid ultraviolette straling, zonkracht heeft een index van 0 - 10. Met welke zonkracht is het raadzaam om je te beschermen met een zonbescherming?
Lees verder

SPF, wat is de SPF factor?

SPF, wat is de SPF factor? De SPF waarde van een zonbeschermingsproduct geeft de mate van bescherming van de huid tegen UVB stralen. Dus de SPF factor geeft aan hoe je huid wordt beschermt tegen de zon, de UVB stralen.
Lees verder

Dagcrème met SPF, is dat een goed idee?

Dagcrème met SPF is zeker een goed idee. Maar let wel, na 2 uur is de bescherming 'uitgewerkt' dus opnieuw aanbrengen van UV bescherming is noodzakelijk. Lees hier hoe je makkelijk en snel UV bescherming aanbrengt met zonnepoeder.
Lees verder

Hoe werkt zonnepoeder met SPF?

De 10 meest gestelde vragen over zonnepoeder van Sunday Brush. Een van de vragen is, hoe werkt zonnepoeder en waait het poeder niet van mijn gezicht af? Wij hebben alle vragen op een rij gezet. Lees hier alle antwoorden.
Lees verder

Waterproof zonnebrand

De term waterproof mag niet meer worden gebruikt voor zonbescherming. De reden is simpel, zonbescherming kan je eraf wassen. Dus als je veel zweet en je veegt je gezicht af, wordt de werking van de zonbescherming minder.
Lees verder

Zonnebrand zonder oxybenzone

Oxybenzone wordt door vele experts op het gebied van zonnebrand als niet goed aangemerkt om verschillende redenen. Ben je op zoek naar zonnebrand zonder oxybenzone? Sunday Brush is een oxybenzone vrije zonnebrandcreme.
Lees verder

Zonbescherming poeder

Zonbescherming in poedervorm, dat is de nieuwe manier van zonbescherming. Maar zonbescherming in de vorm van poeder, werkt dat wel? En wat zit er in zonnepoeder van Sunday Brush?
Lees verder

Zonbescherming zonder alcohol

Sunday Brush is een zonbescherming zonder alcohol. Ook zitten in het mineraal poeder geen parabenen, geen parfum of nano deeltjes. Het zonnepoeder van Sunday Brush is bovendien is vegan en diervriendelijk.
Lees verder

Zonneallergie en de zon

De zomer komt er weer aan, de eerste mooie dagen zijn alweer een feit. We vinden het allemaal heerlijk om weer naar buiten te gaan. Maar niet iedereen vind de zon en de ongemakken die daarbij komen zo heerlijk. En zeker niet als je last hebt van een zonneallergie.
Lees verder

Vitiligo

Zonnepoeder van Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming. Een bijkomend voordeel voor iedereen met vitiligo is dat het zonnepoeder een tintje bevat. Dit komt omdat...
Lees verder
Back to Top

Sunday Brush wenst je een heel fijn en 🔆 zonnig 🔆 paasweekend ! Sluiten