fbpx
Daemes en Heren - Sunday Brush

Zonnepoeder met spf 50

Op het water is de zon en de UV straling extra sterk, het water weerkaatst namelijk de uv straling. Zonbescherming is daarom zeer belangrijk. Maar zonnebrand smeren vinden veel mensen geen pretje en vooral niet in het gezicht. Het zorgt daarbij vaak voor een vette of witte waas op het gezicht. Niet smeren is geen optie, omdat het kan leiden tot huidveroudering, verbranding en op lange termijn zelfs huidkanker.

Een juiste zonbescherming is daarom noodzakelijk voor een goede gezonde huid. Met het zonnepoeder van Sunday Brush kun je je gezicht makkelijk beschermen tegen de zon. Het is 100% natuurlijk, zonder chemicaliën én met SPF 50.

Wat is Sunday Brush?

Geen handen meer wassen

Sunday Brush is een zonnepoeder welke een optimale bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon. Sunday Brush is makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush. Je poedert even je gezicht en je bent met SPF50 beschermd.  Geen gedoe meer met smeren van vettige zonnecrèmes. Bovendien een groot voordeel je hoeft je handen niet meer te wassen na het aanbrengen van de zonbescherming.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF50 en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten. Sunday Brush is dermatologisch getest en hypoallergeen, zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid of huidallergie. Of voor iedereen met een kalende hoofdhuid.

Remko Vermeer - Ontwikkeld Sunday Brush

Blogfoto - Sunday Brush - Interview Remko Vermeer

Ook geschikt voor mannen

Sunday Brush is ontwikkeld door Remko Vermeer, omdat hij last heeft van huidkanker en zich altijd moet beschermen tegen de zon. Helaas gaf zonnecrème een vervelende reactie met zijn huid. Mineraal poeder geeft geen enkele reactie met de huid en beschermd wel tegen de schadelijke UV stralling.

Lees hier het verhaal achter het ontstaan van Sunday Brush.

Enkele reacties van klanten

Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Verkrijgbaar in drie huidtinten

 

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan
is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.
Back to Top