fbpx
Fietsen123

Fietsen123 partner Sunday Brush

Deze zomer wordt door Fietsen123, Sunday Brush als partner uitgelicht. Het zonnepoeder van Sunday Brush is een makkelijke manier van UV bescherming voor het gezicht en zeker tijdens het fietsen. Geen handen meer wassen na het aanbrengen en geen vettig gezicht.

Zonbescherming steeds belangrijker

Zonbescherming wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Het aantal huidschades en gevallen van huidkanker stijgt jaarlijks flink. De combinatie van huidproblemen en zonbescherming maakt dat veel mensen liever geen zonnecrèmes in hun gezicht (willen) gebruiken, omdat ze hiervan een reactie op hun huid krijgen, het vettig aanvoelt of en witte waas achterlaat.

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, die je huid dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 en breng je gemakkelijk aan met de zelfdoserende brush.

Sunday Brush is oa. getest door gezondNu

“Dat je het zonnepoeder niet op je huid ziet zitten en ook niet ruikt of voelt, vind ik een groot pluspunt. Het aanbrengen van het poeder op mijn gezicht is een makkie. De kwast is zacht en lijkt de poeder goed te verdelen. Ook verminderen oneffenheden en wordt mijn huid wat matter, wat mooi is meegenomen”.
Hoofdredacteur GezondNu, Lian van Doorn | Lees hier de testresultaten
gezondNU shop banner - Sunday Brush

Hoe werkt Sunday Brush?

Sunday Brush bevat de natuurlijke mineralen Titanium Dioxide en Zinc Oxide. Deze werken als een effectieve, natuurlijke reflector van zonnestralen en bieden bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder reflecteert de zonnestralen, in plaats dat ze in de huid doordringen. Zonnepoeder is daarmee uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Egaliseert de huid en verminderd oneffenheden

Een bijkomend voordeel is dat het mineraal poeder de huid egaliseert en oneffenheden vermindert, het lichte poeder verstopt de poriën niet. En geeft tevens een mooi matterend effect tegen roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea, couperose en pigmentvlekken. Ook geschikt voor mannen.

Verkrijgbaar in vier huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in vier natuurlijke huidtinten, Fair, Medium, Tan en Dark.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan
is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.
Dark is de kleur die de meeste mensen met een bruine of donkerbruine huid kiezen. Deze huid verbrandt zelden en wordt zeer gemakkelijk bruin.
Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Sunday Brush heeft als voordeel:

  • Geen handen wassen na het aanbrengen
  • Kan ook over make-up worden aangebracht
  • Geschikt voor de zeer gevoelige huid
  • Geeft direct een mooie egale teint
  • Niet meer smeren met vettige crème
    (ook geschikt voor mannen die niet willen smeren)
  • Makkelijk voor onderweg tijdens het fietsen
Back to Top