Landingspage Gezondheidsnet

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, die je huid dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB).

Zonbescherming en gevoelige huid

Zonbescherming wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Het aantal huidschades en gevallen van huidkanker stijgt jaarlijks flink. De combinatie van huidproblemen en zonbescherming maakt dat veel mensen liever geen zonnecrèmes in hun gezicht (willen) gebruiken, omdat ze hiervan een reactie op hun huid krijgen, het vettig aanvoelt of en witte waas achterlaat.

Getest door_ GezondNU Sunday Brush
“Dat je het zonnepoeder niet op je huid ziet zitten en ook niet ruikt of voelt, vind ik een groot pluspunt. Het aanbrengen van het poeder op mijn gezicht is een makkie. De kwast is zacht en lijkt de poeder goed te verdelen. Ook verminderen oneffenheden en wordt mijn huid wat matter, wat mooi is meegenomen”.
Redacteur gezondNU | Lees hier de testresultaten
gezondNU shop banner - Sunday Brush

Hoe werkt Sunday Brush?

Sunday Brush bevat de natuurlijke mineralen Titanium Dioxide en Zinc Oxide. Deze werken als een effectieve, natuurlijke reflector van zonnestralen en bieden bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder reflecteert de zonnestralen, in plaats dat ze in de huid doordringen. Zonnepoeder is daarmee uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Egaliseert de huid en verminderd oneffenheden

Een bijkomend voordeel is dat het mineraal poeder de huid egaliseert en oneffenheden vermindert, het lichte poeder verstopt de poriën niet. En geeft tevens een mooi matterend effect tegen roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea, couperose en pigmentvlekken.

Eigenschappen van Sunday Brush

– 100% natuurlijk, geen chemicaliën, siliconen, of parabenen, dierproefvrij en veganistisch.
– De zijdezachte zelfdoserende brush is makkelijk in gebruik én mee te nemen.
– Kan over make-up worden aangebracht.
– Werkt direct na het opbrengen.
– Zeer waterbestendig.

Verkrijgbaar in vier huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in vier natuurlijke huidtinten, Fair, Medium, Tan en Dark.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.

Dark is de kleur die de meeste mensen met een bruine of donkerbruine huid kiezen. Deze huid verbrandt zelden en wordt zeer gemakkelijk bruin.
Goede bescherming "Goede service en snelle levering van het product. De poeder brengt makkelijk op en is handig in gebruik ook om mee te nemen in je tas. Goede bescherming en mijn zeer rode wangen vervagen redelijk goed. Tevreden over dit product!"

Sandra Koegler

Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Back to Top