fbpx
Sunday Brush GezondNu

Zonnebrandpoeder

Zonnebrand smeren in het gezicht vinden veel mensen geen pretje. Het is een gedoe en zorgt vaak voor een vette of geïrriteerde huid. Niet smeren is alleen geen optie, omdat het kan leiden tot huidveroudering, verbranding en op lange termijn zelfs huidkanker.

1 op de 6 Nederlanders krijgt te maken met huidkanker. Een goede zonbescherming is daarom noodzakelijk voor een goede gezonde huid. Met de zonnepoeder van Sunday Brush kun je je gezicht makkelijk beschermen tegen de zon. Het is 100% natuurlijk, zonder chemicaliën én met SPF 50.

Sunday Brush uva uvb zonnepoeder

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een zonnebrandpoeder die de optimale dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon. Sunday Brush is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten. Sunday Brush is dermatologisch getest en hypoallergeen, zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid of huidallergie. Het mineraal poeder met SPF 50 bevat geen chemische toevoegingen, Sunday Brush is een 100% natuurlijke UV bescherming.

Kan ook over make-up

Met de zijdezachte brush breng je je UV bescherming snel en moeiteloos aan, met als extra voordeel dat het de huid prachtig egaliseert. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Kan ook over of onder make-up worden gedragen.

Enkele reacties van klanten

Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Verkrijgbaar in drie huidtinten

 

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan
is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.
Back to Top