Vitiligo is in de zomer vaker bewust(er) aanwezig. Veel mensen dragen korte mouwen en ook de hals is vaker in de zomer ontbloot. Dus voor iedereen die vitiligo heeft is de lente en de zomer een moeilijke periode. Niet alleen doordat de contrasten op de huid duidelijker worden uitvergroot in de zomer. Maar ook omdat je je huid goed moet beschermen tegen de zon.

Goede zonbescherming noodzakelijk met vitiligo

Het zijn juist de plekken zonder pigment die meer zonbescherming nodig hebben om roodhuid van de huid te voorkomen. Een goede zonbescherming is noodzakelijk met een juiste SPF factor.

Zonnepoeder met SPF

Zonnepoeder met SPF kan een uitkomst zijn voor vitiligo patiënten. Dit omdat het zonnepoeder de huid beschermt tegen de UV stralen, zowel de UVA als de UVB stralen. Dit heet een breed spectrum zonbescherming.

Zonnepoeder van Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming. Een bijkomend voordeel voor iedereen met vitiligo is dat het zonnepoeder een tintje bevat. Dit komt omdat de actieve ingrediënten van zonnepoeder van Sunday Brush Titaniumdioxide en zinkoxide zijn en indien je deze aanbrengt wordt je gezicht wit. Dus hebben we een tintje toegevoegd aan het zonnepoeder, om je eigen huidtint het beste te benaderen. Om deze reden is zonnepoeder ook uitermate geschikt voor mensen met vitiligo, omdat het contrast minder wordt en tevens de zonbescherming biedt.

Niet alleen het gezicht en de nek moeten zonbescherming hebben. Ook de handen worden te vaak onbeschermd aan de zon blootgesteld. Zonnepoeder kan ook gebruikt worden op de handen bij bijvoorbeeld langdurig fietsen of wandelen. Voordeel is dat je na het aanbrengen je handen niet hoeft te wassen en je de zonbescherming er niet (meteen) afwast na het aanbrengen.

Makkelijke manier van zonbescherming

Ben je op zoek naar een makkelijke zonbescherming die je huid goed beschermt tegen de UVA en UVB stralen, dan is wellicht zonnepoeder van Sunday Brush een oplossing. Het zonnepoeder breng je aan met een zelfdoserende brush. De houdbaarheid van Sunday Brush is lang doordat er geen organische materialen in zitten en dus de SPF werking altijd blijft. Zonnepoeder van Sunday Brush gaat lang mee. Bij intensief gebruik (3 -4 per dag) gaan een Sunday Brush langer dan 3 maanden mee.

Zorg goed voor je huid tegen de zon en uv-stralen en laat je overtuigen door het gemak van Sunday Brush met SPF50.

Bekijk meer voordelen van zonnepoeder van Sunday Brush.

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural
Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

Ontdek de voordelen van Sunday Brush

Bestel jouw Sunday Brush vandaag nog!