Blogfoto - Zonneallergie en de zon

Zonneallergie en de zon

De lente en de zomer zijn niet voor iedereen een mooie onbezorgde periode, zeker niet als je last hebt van een zonneallergie. Dan wil je de zon juist vaak mijden, want zonneallergie en de zon zijn geen goede combinatie.

Last van zonneallergie?

Heb je last van zonneallergie, dan is het zeer vervelend als de zon weer volop gaat schijnen. En onbezorgd de zon in, is niet meer mogelijk. Met een zonneallergie moet je je altijd goed beschermen tegen de zon, om geen verdere huid uitslag te krijgen en om een verdere jeukende huid, vaak gepaard met bultjes, tegen te gaan. Een zonneallergie is een allergische reactie op de zon en daarom is het zo belangrijk om je altijd te beschermen tegen de zon en dus de Uv stralen.

Wat de (echte) oorzaak is van zonneallergie is verschillend en dat kan alleen een dokter of huisarts bepalen. Maar de meningen zijn allemaal hetzelfde over bescherming tegen de zon, goede zonbescherming is dagelijks nodig.

Goede zonbescherming noodzakelijk tegen zonneallergie

Bescherm je altijd goed tegen de zon en uv-stralen om zo zonneallergie tegen te gaan. Veel hebben ook baat bij crèmes tegen zonneallergie, maar deze helpen vooral tegen de jeuk of het verminderen van blaasjes en bultjes. Een goede zonbescherming is noodzakelijk en vooral een zonneproduct die geen irritatie of andere reactie met de (toch) al gevoelige huid veroorzaakt.

Mineraal poeder als zonbescherming

Voor velen mensen die last hebben van zonneallergie is mineraal poeder met SPF een uitkomst als zonbescherming. Want een zonnepoeder, zoals je dit mineraal poeder met SPF kan noemen, geeft geen reactie met de huid. En een mineraal poeder kan altijd aangebracht worden, over de dagcrème en ook over make-up.

Maar het fijnste van een mineraal poeder als zonbescherming is het aanbrengen, een zonnebrandcrème is vaak vettig en geeft ook een reactie met de gevoelige huid. Dat ongemak heeft een zonnepoeder niet, aanbrengen is zeer gemakkelijk en ook bij een vettige huid of een huid die gevoelig is door de zonneallergie. Het zonnepoeder geeft geen enkele reactie met de huid, maar biedt wel de nodige bescherming. Brede UV bescherming, zowel tegen UVA en UVB stralen.

Zonnepoeder met SPF 50 geeft je de bescherming die je nodig hebt om verdere uitslag van zonneallergie te vermijden. Zonnepoeder van Sunday Brush is daarbij ook nog eens 100% natuurlijk en bevat maar 6 ingrediënten. Bovendien makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush.

Zonnepoeder met spf 50

Voordeel is dat het zonnepoeder van Sunday Brush ook nog eens zeer waterbestendig is en ook geschikt is voor iedereen die veel zweet. Het poeder vermengt zich niet met water of zweet en laat geen sporen na of een witte waas. Zonnepoeder is een makkelijke manier van bescherming tegen een zonneallergie voor dagelijks gebruik.

Ben je benieuwd naar zonnepoeder van Sunday Brush?

Ontdek hier alle voordelen.

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Bestel Sunday Brush vandaag nog!

En bescherm je huid goed tegen de zon!