619

Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht

Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht - Sunday Brush

Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht

Een gevoelige huid en zonnebrand is een vaak een onprettige combinatie. Veel mensen laten zonbescherming achterwege, omdat de reactie van een zonneproduct vaak veel huidproblemen geeft. Een zonnebrand voor je gevoelige huid kiezen is zeer lastig. Want elk product heeft een bepaalde uitwerking op je huid en kan een reactie veroorzaken.

Onbeschermd de zon in veroorzaakt huidschade

Helaas is het geval dat onbeschermd de zon in gaan, huidschade kan veroorzaken, niet alleen huidverbranding, maar ook huidveroudering of zelfs huidkanker. Er zijn veel studies gedaan op het gebied van zonbescherming, alle studies zijn het er wel over eens dat zonbescherming een must is. Niet alleen om huidverbranding tegen te gaan, maar ook op lange termijn huidveroudering. Dat zijn oa. de rimpels, pigment en ouderdomsvlekken die we liever niet in ons gezicht hebben.

De zon nog steeds de grootste boosdoener van huidschade

De zon is nog steeds de grootste boosdoener van huidschade, daarom is het belangrijk je te beschermen en vooral je gezicht. Je gezicht, hals en nek wordt vaker aan de zon blootgesteld dan we denken en weten. We stappen allemaal op de fiets, wandelen even door de stad of het dorp. Tijdens al deze keren wordt je huid blootgesteld aan de zon, al is het maar voor even.

Ga je langer en bewust de zon in, dan gebruiken we vaak wel een zonneproduct of zonnebrand. Maar het zijn juist de momenten waarbij je niet stilstaat hoeveel zon je huid krijgt te verduren. Met een gevoelige huid in combinatie met zonbescherming is vaak uitstel gedrag, als het echt niet anders kan, dan smeren we ons in met een zonnebrand.

Zonbescherming op een makkelijke manier

Maar wist je dat er ook zonbescherming bestaat in poedervorm?

Zonnepoeder met SPF 50, een zonnepoeder die geen enkele reactie met de huid geeft. Ook niet met de juist zeer  gevoelige huid. Zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder wat op de huid blijft liggen. Het trekt niet in de huid en is zeer geschikt voor iedereen met een zeer gevoelige huid. Het mineraal poeder is een breed spectrum zonbescherming tegen zowel de UVA als UVB stralen.

Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht = zonnepoeder

Heb je last van een zeer gevoelige huid en wil je je wel beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon? Dan kan zonnepoeder van Sunday Brush een uitkomst zijn. Geen gedoe meer met zonnecrème of zonnebrand, maar even gemakkelijk zonnepoeder aanbrengen met de zelfdoserende brush en klaar ben je voor de zon en de zomer.

Ontdek alle voordelen van zonnepoeder van Sunday Brush voor de gevoelige huid

Category: Huidproblemen

Misschien ook interessant

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu