Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht

Een gevoelige huid en zonnebrand is een vaak een onprettige combinatie. Veel mensen laten zonbescherming achterwege omdat de reactie van een zonneproduct vaak meer huidproblemen geeft dan geen zonbescherming aanbrengen. Dus een zonnebrand voor de gevoelige huid en je gezicht kiezen is zeer lastig.

Onbeschermd de zon in veroorzaakt huidschade

Helaas is het zo dat onbeschermd de zon in gaan, huidschade kan veroorzaken, niet alleen huidverbranding, maar ook huid veroudering of zelfs huidkanker. Er zijn veel studies gedaan op het gebied van zonbescherming, alle studies zijn het er wel over eens dat zonbescherming een must is. Niet alleen om huidverbranding tegen te gaan, maar ook op lange termijn huidveroudering. Dat zijnde rimpels en ouderdomsvlekken die we liever niet hebben.

De zon nog steeds de grootste boosdoener van huidschade

De zon is nog steeds de grootste boosdoener van huidschade, daarom is het belangrijk je te beschermen en vooral je gezicht. Je gezicht, hals en nek wordt vaker aan de zon blootgesteld dan we denken en weten. We stappen allemaal op de fiets, wandelen even door het dorp of stad. Tijdens al deze keren wordt je huid blootgesteld aan de zon, al is het maar voor even.

Ga je langer en bewust de zon in, dan gebruiken we vaak wel een zonneproduct. Maar het zijn juist de momenten waarbij je niet stilstaat hoeveel zon je huid krijgt te verduren. Met een gevoelige huid in combinatie met zonbescherming is vaak uitstel gedrag, als het echt niet anders kan, dan smeren we zonnebrand.

Zonbescherming op een makkelijke manier

Maar wist je dat er ook zonbescherming bestaat in poedervorm?

Zonnepoeder met SPF 50, die geen enkele reactie met de huid geeft. Ook niet met de juist heel gevoelige huid. Zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder wat op de huid blijft liggen. Zonnepoeder trekt niet in de huid en is zeer geschikt voor iedereen met een zeer gevoelige huid. Het mineraal poeder bevat titaniumoxide en zinkoxide en geeft een breed spectrum zonbescherming tegen zowel de UVA als UVB stralen.

Zonnebrand voor de gevoelige huid gezicht = zonnepoeder

Heb je last van een zeer gevoelige huid en wil je je wel beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon? Dan kan zonnepoeder van Sunday Brush een uitkomst zijn. Geen gedoe meer met zonnecrème of zonnebrand, maar even gemakkelijk zonnepoeder aanbrengen met de zelfdoserende brush en klaar ben je voor de zon en de zomer.

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie huidtinten en kost 49,95 euro. En is juist ontwikkeld voor iedereen die last heeft van een zeer gevoelige huid en niet wil smeren met vettige zonnecrèmes. Maar wel goed beschermd wil zijn tegen de zon en de uv-stralen.

Ontdek alle voordelen van zonnepoeder van Sunday Brush voor de gevoelige huid

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural
Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Bescherm je gevoelige huid tegen zonschade

Bestel je Sunday Brush vandaag nog!

Ontdek alle voordelen van zonnepoeder van Sunday Brush