Zonneallergie geschikt

Zonnebrand tegen zonneallergie

Het is belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon als je last hebt van zonneallergie. Zonneallergie is een overgevoelige reactie van de huid op zonlicht. Een goede zonnebrand tegen zonneallergie is noodzakelijk.

Ontstaan van zonneallergie

Zonneallergie kan ontstaan op verschillende manieren, het kan komen door een chemische reactie van de huid in combinatie met blootstelling aan de zon. Bijv. door het gebruik van medicijnen. Maar een zonneallergie kan ook komen door een allergische reactie van de huid op UV stralen. Meestal gaat het om de UVA stralen.

Symptomen van zonneallergie

Wat zijn symptomen van een zonneallergie? Blaasjes en bultjes en een huid die trekt en jeukt. Dat zijn vaak de symptomen van een zonneallergie, nadat je bent blootgesteld aan de zon.

Wat te doen bij zonneallergie

Vaak verdwijnt de zonneallergie weer na een paar dagen. Is dit niet het geval, raadpleeg dan een apotheek of dokter om uit te zoeken waar de zonneallergie vandaan komt.

Wat kun je zelf doen bij een zonneallergie?

Zorg dat je altijd beschermd bent met een goede zonnebrand. Een zonnebrand die je beschermd tegen zowel UVA als UVB stralen. UVB stralen wordt aangegeven in SPF. UVA stralen wordt aangegeven met een logo.

Zoals hieronder is afgebeeld

Sunday Brush_UVA logo-transparant

UVA bescherming logo

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over het verschil tussen UVA en UVB stralen, klik hier.

Gebruik een breed spectrum zonnebrand

Wat is een breed spectrum zonnebrand? Een breed spectrum wil zeggen dat het product bescherming biedt tegen zowel UVA als UVB stralen. Dat is een goede oplossing als je last hebt van zonneallergie.

Sunday Brush

Sunday Brush is een breed spectrum zonnebrand, in de vorm van een poeder. Voordeel van een zonnepoeder als zonnebrand is dat het op de huid blijft liggen en geen enkele reactie geeft met de huid. Sunday Brush heeft een UVB bescherming met SPF 50. Daarnaast geeft het bescherming tegen UVA stralen.

Sunday Brush is 100% natuurlijk, geen geen enkele reactie met de huid, is nano vrij en bevat geen parabenen.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.