Zonnebrandcrème en acne

Acne en zonbescherming

Als je last hebt van acne, dan ben je niet zo blij als het weer zomer wordt en je moet gaan smeren met zonnebrandcrème om niet te verbranden of te verkleuren. Maar ook met een acne huid is het belangrijk om je gezicht goed te beschermen voor nu, en voor op de lange termijn om huidschade te voorkomen.

Want naast het voorkomen van huidverbranding is het ook goed om je huid te beschermen tegen de UVA stralen, deze zorgen er namelijk voor dat je huid veroudert. Maar wat is het verschil tussen UVA en UVB stralen? De ‘A’ staat voor Aging. De UV stralen die ervoor zorgen dat je huid rood wordt en verbrandt zijn de UVB stralen (de ‘B’ staat voor Burn).

Acne en een gevoelige huid

Je hebt waarschijnlijk al een gevoelige huid onder andere door de acne en dan nog zonnecrème of lotion smeren is niet prettig. Vooral als het warm is en je huid toch al vettig is. Dan wil je het liefst zo weinig mogelijk producten op je gezicht smeren.
Vaak wordt de huid alleen maar onrustiger van zonnecrème.

Sunday Brush is daarvoor een oplossing, je kan je toch beschermen tegen UVA en UVB stralen zonder te hoeven smeren, en je krijgt er geen vettig gezicht van. Bijkomend voordeel is ook dat je je handen niet hoeft te wassen na het aanbrengen! Wel zo makkelijk.

Sunday Brush is namelijk een zonbescherming in poedervorm, voordeel van dit mineraal poeder is dat het niet in de huid trekt en daardoor geen reactie met je huid geeft. Het mineraal poeder sluit de poriën niet af en is beter voor je acne huid en je gezondheid. 

Sunday Brush is makkelijk aan te brengen en mee te nemen, voor op vakantie, weekendjes weg, maar ook als je lekker buiten bent en je je goed wil beschermen tegen de schadelijke UV stralen en je rekening wilt houden met je gevoelige huid.

Bekijk het product Sunday Brush

Sunday Brush FAIR Closure_besides
Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Geef een reactie