fbpx

Hypoallergeen zonnebrand 

Zonnepoeder is een zonbescherming met factor 50 en beschermd je huid tegen de schadelijke UVA en UVB stralen en helpt nieuwe pigmentvlekken die door de zon worden veroorzaakt, mede voorkomen door de hoge beschermingsfactor.

Maar wat zijn nu pigmentvlekken?

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn donkere plekjes op de huid die ontstaan door overproductie van melanine, een natuurlijk pigment in de huid. Dit wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd.

Melanine zorgt voor de kleur van je huid, haar en ogen en speelt een belangrijke rol in de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen. Melanine zorgt ervoor dat de huid verkleurt door de zon.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

De meest voorkomende oorzaak van het ontstaan van pigmentvlekken is blootstelling aan zonlicht. Pigmentvlekken komen dan ook vaak voor op delen van de huid die het meest worden blootgesteld zoals het gezicht en op de rug van de handen.

Pigmentvlekken zijn ook het meest zichtbaar in de zomer wanneer de huid verkleurt en de verschillen meer zichtbaar worden.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken genoemd omdat ze vaak op oudere leeftijd ontstaan, de huid is dan veel in aanraking met de zon geweest. De gelijkmatige verdeling van melanine is dan verstoord geraakt en veel pigmentcellen zijn beschadigd, waardoor deze plaatselijk meer verkleuren.

Hoe voorkom je pigmentvlekken?

Wil je geen (extra) pigmentvlekken meer, dan is het belangrijk om de huid gedurende het gehele jaar te beschermen tegen UV-stralen. Zo voorkom je de verkleuring van de huid en voorkom je vorming van (nieuwe) vlekken.

Pigmentvlekken verminderen

Sunday Brush zorgt voor een goede bescherming van de huid tegen de vorming van nieuwe pigmentvlekken. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, geen gedoe meer met (vettige) crèmes, het is gemakkelijk aan te brengen en overal mee naar toe te nemen.

Het lichte poeder van Sunday Brush is verkrijgbaar in 3 verschillende huidtinten en geeft een mooie lichte dekking waardoor het de reeds aanwezige pigmentvlekken verbergt en zorgt voor een mooie natuurlijke teint.

Sunday Brush uva uvb zonnepoeder

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een zonnepoeder die de optimale dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon. Sunday Brush is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten. Sunday Brush is dermatologisch getest en hypoallergeen, zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid of huidallergie. Het mineraal poeder met SPF 50 bevat geen chemische toevoegingen, Sunday Brush is een 100% natuurlijke UV bescherming.

Zonnepoeder egaliseert en maskeert

Met de zijdezachte brush breng je je UV bescherming snel en moeiteloos aan, met als extra voordeel dat het de huid prachtig egaliseert en pigmentvlekken maskeert. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Kan ook over of onder make-up worden gedragen.

Ik heb de indruk dat het de poriën minder afsluit, waardoor ik minder last heb van vetbultjes en pukkeltjes. Wat de dekking betreft, deze is minder dan make up. Al met al zeer tevreden na de eerste 14 dagen. Nu nog afwachten of de pigmentvlekken vervagen. Aanschaf is prijzig, maar als de Sunday Brush werkelijk 3 maanden meegaat, is het goed te overzien.

Len Okken

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 4 out of 5
Onze dochter van 10 heeft een aandoening waarbij er café au lait vlekken op haar huid zijn ontstaan. De zon kan dit versterken en doen toenemen, dus ging ik op zoek naar bescherming. Sunday Brush tot nu toe ervaren als een fijn en zuiver product, eenvoudig in gebruik en ook nog eens bedekt het subtiel de zichtbare vlekjes in haar gezicht. Ik breng het ook op haar handen en hals

Christel Schraven

Verkrijgbaar in drie huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid.
Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon.
Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan
is voor iedereen met een rode ondertoon.
Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.
Sunday Brush Valencia
Sunday Brush Ankor Wat
SundayBrush_Apply
Back to Top