fbpx

Cuijks weekblad presentatie Sunday Brush

Vermeer en Mathijssen willen de belangrijkheid van het beschermen van de huid tegen de zon onder de aandacht brengen. Tijdens de presentatie komen verschillende onderdelen aan bod zoals de verschillende UV-stralen en het verschil tussen chemische en minerale zonbescherming.

Ook worden de feiten en fabels over zonbescherming aangestipt om iedereen voldoende kennis (mee) te geven over bescherming tegen de zon. Mathijsen en Vermeer waren beide standhouders op De Gezondheidsbeurs in Cuijk afgelopen september. Zij waren buren en kwamen met elkaar aan de praat. Beiden hebben zij hun bedrijf gericht op respectievelijk huidverbetering en huidbescherming. Omdat ze allebei in het Land van Cuijk zijn gevestigd, is deze samen-. werking gestart.

Mathijsen heeft een praktijk in Cuijk en in Druten en is sinds 1 januari gestart onder haar nieuwe naam Zorg voor uw huid. In haar praktijk is ze gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Vermeer heeft haar eigen zonnepoeder Sunday Brush, een zonbescherming in poedervorm vorig jaar gelanceerd, waar de primeur was op de Gezondheidsbeurs in Cuijk. Mathijssen van Zorg voor uw huid checkt de huid en geeft advies, Vermeer van Sunday Brush verzorgt de presentatie over zonbescherming.

Voor wie is de presentatie geschikt? Voor iedereen die meer wil weten over zonbescherming en het voorkomen van huidschade en tevens voor iedereen die last heeft van een gevoelige huid, pigmentvlekken, rosacea of andere huidaandoeningen. De (gratis) presentatie wordt gegeven op dinsdag 25 juni in de Medipoort in Cuijk, Spinding 13. De presentatie begint om 19.30 uur en zal rond 20.30 uur afgelopen zijn. Meer informatie is te vinden op www.sundaybrush.com/presentatie. Aanmelden via e-mail
info@ sundaybrush.com of via www. sundaybrush.com.

Publicatie in Cuijks weekblad

Presentatie alles wat je moet weten over zonbescherming

 

CUIJK -Sanne Mathijssen en Nicole Vermeer hebben de handen in elkaar geslagen. Op dinsdag 25juni om 19-30 uur in de Medipoort in Cuijk geven zij een presentatie over Alles wal je moet weten over zonbescherming en doen tevens na afloop een huidcheck.

Een op de zes mensen krijgt in Nederland te maken met huidkanker. Het is de snelst groeiende vorm van kanker. Naast huidkanker laat het aantal gevallen van mensen met huidschade door onvoldoende bescherming jaarlijks ook een grote stijging zien. Bescherming van de huid is alle dagen noodzakelijk en met de zomer in het vooruitzicht, wordt het alleen maar meer belangrijk om je goed te beschermen.

Back to Top