Cuijks Weekblad

Sunday Brush Interview Cuijks Weekblad
Sunday Brush artikel Cuijks weekblad

Publicatie Cuijks weekblad

tekst Cuijks weekblad

Dagelijkse bescherming tegen effecten van de zon

Het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon is het hele jaar door onmisbaar en dus niet alleen gekoppeld aan de zomermaanden. Uv-straling is er namelijk vrijwel elke dag. Ook op bewolkte dagen tijdens het najaar en in de wintermaanden.

Cuijk – Speciaal hiervoor werd Sunday Brush ontwikkeld door het lokale ondernemersechtpaar Nicole en Remko Vermeer. Het product werd ontwikkeld vanuit de persoonlijke ervaring van het echtpaar. In 2010 werd bij Remko in zijn gezicht huidkanker geconstateerd, waaraan hij met succes werd behandeld. Vanaf die tijd zijn ze erg voorzichtig met blootstelling aan de zon tijdens hun reizen, maar vooral ook tijdens dagelijkse (buiten) activiteiten.

Dagelijkse uv-bescherming en dat het hele jaar wordt steeds belangrijker. De cijfers over het aantal mensen met huidkanker zijn schrikbarend hoog. Nicole ging op zoek naar het beste beschermingsmiddel. Ze ontdekte zonbescherming in poedervorm. Na onderzoek en dankzij samenwerking met gerenommeerde cosmeticafabrikant was Sunday Brush het eindresultaat. Het product is 100 procent natuurlijk en wordt komend weekeinde op de Gezondheidsbeurs in Cuijk aan de man gebracht. Meer informatie is te vinden op sundaybrush.com.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu