Lijfblad

NL 2018 nov print Lijfblad Cover R - Sunday Brush
NL 2018 nov print Lijfblad Pub - Sunday Brush
Publicatie Lijfblad

Hele jaar door UV-bescherming

Het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon is het hele jaar door onmisbaar en dus allesbehalve alleen gekoppeld aan de zomermaanden. Het ondernemersechtpaar Nicole en Remko Vermeer ontwikkelde een speciaal zonbeschermingspoeder, Sunday Brush. Het is een uniek en 100 procent natuurlijk uv-beschermend mineraalpoeder voor dagelijks gebruik. Het geeft de huid dagelijks bescherming tegen de schadelijke effecten van uv-A en uv-B stralen met een SPF 50 met breed spectrum. Je brengt het poeder snel en vooral moeiteloos aan met behulp van de zelfdoserende brush.

Breed spectrum

Sunday Brush bevat uitsluitend 100 procent natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen. De actieve bestanddelen zijn de minerale ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide. Deze blijven op de huid liggen en worden niet in de huid opgenomen. Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van uv-stralen en biedt bescherming tegen uv-A- stralen en uv-B-stralen. Zinkoxide wordt een breed spectrum zonbeschermer genoemd, vanwege de krachtige bescherming van de huid en heeft daarnaast ook bacteriële eigenschappen.

Voor elk huidtype

Sunday Brush kun je onder of over make-up gebruiken, of in plaats van make-up. Het is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten: fair, medium en tan. Het is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en voor zowel vrouwen, mannen als kinderen vanaf 6 maanden oud. De samenstelling van Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. De 100 procent vegan formule is vrij van nanodeeltjes en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Verkrijgbaar online via Sunday Brush

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu