Review Silkeblogs

BE 2020 mei online Cover Silke Blogs - Sunday Brush
BE 2020 mei online Pub 2 Silke Blogs - Sunday Brush
BE 2020 mei online Pub 1 Silke Blogs - Sunday Brush
BE 2020 mei online Pub 3 Silke Blogs - Sunday Brush

Publicatie review Silke blogs

Silke

Je huid beschermen tegen de zon is het aller-, allerbeste dan je kan doen voor je huid. Wil je je huid jong en fris houden? Wil je minder last van puistjes en ontstekingen? Zonnebescherming is hét “geheim”. Toch merk ik dat veel mensen hun huid niet goed genoeg beschermen, met als een van de redenen dat zonnecrème niet fijn is om aan te brengen. Toen ik de SundayBrush voorbij zag komen, wist ik meteen dat ik hem wilde uitproberen. Het is een poeder met SPF 50. Zeg bye tegen elk excuus om je huid niet te beschermen!

CONCLUSIE

De SundayBrush is een fantastische oplossing om je huid te beschermen tegen de zon. Hij geeft een mooi egaliserend effect, is gemakkelijk om aan te brengen en geeft geen witte waas of vet gevoel. Een groot voordeel is ook dat je hem doorheen de dag perfect kan bijwerken. Elke twee uur moet je je zonnebescherming namelijk opnieuw aanbrengen, en het voordeel aan de SundayBrush is dat je je make-up niet hoeft te verpesten, en dat je handen niet vuil zijn.

De SundayBrush is verkrijgbaar via de webshop voor €49,95. Dat is niet heel goedkoop, maar naar mijn mening een hele eerlijke prijs voor een product dat zoveel toevoegt. Je moet maar denken: hij werkt als zonnecrème én foundation tesamen, en als je die twee producten apart zou kopen, betaal je al snel meer.

Lees de gehele review op de website van Silkeblogs

Menu