fbpx
Marie Claire - Sunday Brush Zonnepoeder met SPF 50
Gezien in de Marieclaire- Sunday Brush

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, die je huid dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 (factor 50) met breed spectrum (UVA en UVB). Met de zijdezachte zelfdoserende brush kan je je zonnefactor makkelijk aanbrengen én meenemen voor onderweg.

Zonbescherming en de huid

Zonbescherming wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Dermatologen geven zelfs aan dat het de belangrijkste stap is in de verzorging van de huid. De combinatie van huidproblemen en zonbescherming maakt dat veel mensen liever geen zonnecrèmes in hun gezicht (willen) gebruiken, omdat ze hiervan een reactie op hun huid krijgen. En hoe breng je zonnebrand aan over je make-up zonder er een vettige smeerboel van te maken? Dit is de reden dat veel mensen het toch maar nalaten om hun zonbescherming (opnieuw) aan te brengen.

Gezondheidsnet
“Sunday Brush is een fijn product. Het grote voordeel van de Sunday Brush vind ik dat ik het kan gebruiken over mijn dagcrème heen. Ik heb altijd erg rode wangen met veel oneffenheden en een gevoelige huid. Het poeder zorgt voor een egale tint en mijn rode wangen vallen minder op”. Redacteur Ilona Meernik | Lees hier de testresultaten
SundayBrush_New_UV_Natural

Hoe werkt Sunday Brush?

Sunday Brush bevat de natuurlijke mineralen Titanium Dioxide en Zinc Oxide. Deze werken als een effectieve, natuurlijke reflector van zonnestralen en bieden bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder reflecteert de zonnestralen, in plaats dat ze in de huid doordringen. Zonnepoeder is daarmee uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Egaliseert de huid en verminderd oneffenheden

Een bijkomend voordeel is dat het mineraal poeder de huid egaliseert en oneffenheden vermindert, het lichte poeder verstopt de poriën niet. En geeft tevens een mooi matterend effect tegen roodheid van de huid en kan ook over make-up worden aangebracht.

Eigenschappen van Sunday Brush

– 100% natuurlijk, geen chemicaliën, siliconen, of parabenen, dierproefvrij en veganistisch.
– De zijdezachte zelfdoserende brush is makkelijk in gebruik én mee te nemen.
– Kan over make-up worden aangebracht.
– Werkt direct na het opbrengen.
– Zeer waterbestendig.

Verkrijgbaar in drie huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.

Net terug van vakantie en elke dag Sunday Brush gebruikt. ‘s Morgens als basis onder mijn make-up en ‘s middags herhaald over de make-up. Perfecte zonbescherming en heel fijn in gebruik. Dit wordt mijn vaste ritueel voor het hele jaar.

Yvonne Paardekoper-Klein

Behalve dat Sunday Brush een prachtig, subtiel zongebruind effect op mijn huid geeft (make-up heb ik niet meer nodig) beschermt de poeder met zijn hoge beschermingsfactor 50 ook nog eens optimaal tegen zon. Voor mijn zongevoelige huid ideaal. De flacon met ingebouwde kwast is makkelijk en handig in gebruik en zit ’s zomers altijd in mijn tas. Een aanwinst!

Annemieke Pot

Sunday Brush bevalt mij heel goed. Geen gedoe meer met crèmes. Het kan over je make-up en je ziet er goed uit. Handig formaat, ik heb het altijd bij me, in handtas of mantelzak. Ik vind het ideaal. Volgens mij zit er genoeg poeder in voor de hele zomer. Een aanrader.

Netthy Visser

De eerste dagen gebruikte ik de Sunday Brush bovenop mijn gebruikelijke maquillage. Nu gebruik ik de Sunday Brush rechtstreeks op mijn dagcrème. Hij verstopt oneffenheden (waarvoor ik vroeger mijn maquillage gebruikte) èn ik ben meteen beschermd tegen de zon ! Sunday Brush is een fantastisch product. Ik zou het nu al niet meer willen missen !

Annick Bouvoie

Geweldig product, ideaal voor over de make-up.

Marjan Mossel

Back to Top