fbpx

Ons verhaal achter Sunday Brush

Ons verhaal
Remko en Nicole - founders Sunday Brush

Nicole en haar man hebben altijd veel gereisd in hun leven en vele bijzondere plekken bezocht in de wereld. Samen hebben ze gewerkt in Nederland, Zwitserland, Zuid-Afrika, Zambia, USA, Singapore en Maleisië. In 2010 werd bij haar man in zijn gezicht huidkanker geconstateerd. Vanaf die tijd waren ze erg voorzichtig met blootstelling aan zon tijdens hun reizen en buitenactiviteiten.

Omdat het zo belangrijk is om je te beschermen tegen de zon. Hebben ze diverse merken, en verschillende producten geprobeerd. Maar alle zonbeschermingsproducten hadden dezelfde nadelen. Alle producten die Remko probeerde waren vet, kleverig en gaf hem huidproblemen als acne en irritatie door zijn gevoelige huid. Ook het handen wassen na het opbrengen, was vaak een uitdaging als ze ergens onderweg waren.

Nicole besloot om het perfecte product te zoeken. Na een lange zoektocht ontdekte ze zonbescherming in poedervorm. Na onderzoek van de actieve bestanddelen en de mogelijkheden, besloot Nicole samen met een gerenommeerde fabrikant, om haar eigen natuurlijke zonbescherming poeder te ontwikkelen.

Het resultaat is Sunday Brush, een 100% natuurlijk zonbeschermingsproduct op basis van mineraal poeder.

Sunday Brush heeft een hoge beschermingsfactor van SPF 50 tegen de zon en daarmee ook huidveroudering tegengaat. Alle producten zijn dermatologisch getest volgens de EU cosmetica regelgeving en zijn zeer waterbestendig en getest op geen enkele reactie met de huid. En daarmee geschikt voor de zeer gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Prachtig bijkomend voordeel is dat het zeer makkelijk in gebruik is en de huid prachtig egaliseert.

Benieuwd naar Sunday Brush?

Back to Top