fbpx

Ontdek jouw tint

Huidtype

Je huidtype is erfelijk bepaald en de verschillende huidtypes zijn gebaseerd op de kleur van je ogen, huidskleur, natuurlijke haarkleur, of je sproeten hebt, en hoe je huid reageert in en op de zon. Ook is de mate van bruining belangrijk als je je niet beschermt tegen de zon. En hoe bruin wordt je in de zon?
Al deze kenmerken bepalen welke Sunday Brush huidtint voor jou geschikt is.

Om de juiste huidtint te kiezen, welke geschikt is voor jouw huid hebben we een simpel 3 stappenplan opgesteld. Zodat je makkelijk de juiste tint kiest welke het beste past bij jouw huid.

Bepaal in 3 stappen jouw Sunday Brush tint

Sunday Brush_verschillende huidtypes

Stap 1: Bepaal jouw huidtype.

Stap 2: Bepaal jouw huidtint:  Fair, Medium of Tan.

Stap 3: Bestel jouw Sunday Brush in de juiste huidtint.

Stap 1: Bepaal jouw huidtype

Huidtype 1
Je huid verbrandt altijd en wordt niet bruin. Je hebt een heel lichte huid, vaak met sproeten. Mensen met rood of lichtblond haar en lichte ogen hebben meestal huidtype 1.

Heb je huidtype 1, kies dan voor de Sunday Brush Tint = Fair

Huidtype 2
Je huid verbrandt snel en wordt moeilijk bruin. Je hebt een lichte huid. Mensen met blond haar, grijze, groene of blauwe ogen hebben meestal huidtype 2.

Heb je huidtype 2, kies dan voor de Sunday Brush Tint = Medium

Huidtype 3
Je huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin. Je hebt een licht getinte huid. Mensen met donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen hebben meestal huidtype 3.

Heb je huidtype 3, kies dan voor de Sunday Brush Tint = Tan

Stap 2: Bepaal jouw Sunday Brush tint

Fair is de kleur die de meeste mensen met huidtype 1 kiezen. Dit is een lichte kleur die een mooie matte egaliserende werking heeft op de lichte huid.

Medium is de kleur die de meeste mensen kiezen met huidtype 2, deze licht getinte kleur heeft een gele ondertoon en is ideaal voor iedereen die een lichte tint heeft.

Tan is de kleur die de meeste mensen kiezen met donkerblond en bruin haar van nature, het is een kleur met een rode ondertoon die net een tintje geeft aan je huid ook als je huid wat gebruind is van de zon.

Overzicht

Huidtype 1 = Fair

Huidtype 2 = Medium

Huidtype 3 = Tan

Stap 3: Bestel jouw Sunday Brush in de juiste tint

Je hebt de keuze uit: Fair, Medium of Tan.

PS: De meest verkochte kleur in Nederland is medium.

Twijfel je nog welke tint het beste bij jouw huid past? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via Whatsapp of bel ons op: 06 – 58 96 95 88 

Wij helpen je graag!

Back to Top

Sunday Brush wenst je een heel fijn en 🔆 zonnig 🔆 paasweekend ! Sluiten