fbpx
Landingspage Plusonline model - Sunday Brush

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, die uw huid dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB).

Zonbescherming en gevoelige huid

Zonbescherming wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Het aantal huidschades en gevallen van huidkanker stijgt jaarlijks flink. De combinatie van huidproblemen en zonbescherming maakt dat veel mensen liever geen zonnecrèmes in hun gezicht (willen) gebruiken, omdat ze hiervan een reactie op hun huid krijgen, het vettig aanvoelt of en witte waas achterlaat.

Gezondheidsnet
“Sunday Brush is een fijn product. Het grote voordeel van de Sunday Brush vind ik dat ik het kan gebruiken over mijn dagcrème heen. Ik heb altijd erg rode wangen met veel oneffenheden en een gevoelige huid. Het poeder zorgt voor een egale tint en mijn rode wangen vallen minder op”. Redacteur Ilona Meernik | Lees hier de testresultaten
SundayBrush_New_UV_Natural

Hoe werkt Sunday Brush?

Sunday Brush bevat de natuurlijke mineralen Titanium Dioxide en Zinc Oxide. Deze werken als een effectieve, natuurlijke reflector van zonnestralen en bieden bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder reflecteert de zonnestralen, in plaats dat ze in de huid doordringen. Zonnepoeder is daarmee uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Egaliseert de huid en vermindert oneffenheden

Een bijkomend voordeel is dat het mineraal poeder de huid egaliseert en oneffenheden vermindert, het lichte poeder verstopt de poriën niet. En geeft tevens een mooi matterend effect tegen roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea, couperose en pigmentvlekken.

Eigenschappen van Sunday Brush

– 100% natuurlijk, geen chemicaliën, siliconen, of parabenen, dierproefvrij en veganistisch.
– De zijdezachte zelfdoserende brush is makkelijk in gebruik én mee te nemen.
– Kan over make-up worden aangebracht.
– Werkt direct na het opbrengen.
– Zeer waterbestendig.

Verkrijgbaar in drie huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Sunday Brush SPF50 - Zonnepoeder

 

Fair is voor de hele witte, lichte transparante huid. Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin.

Medium is voor iedereen met lichte huid met een gele ondertoon. Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin.

Tan
is voor iedereen met een rode ondertoon. Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin.
Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperouse/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Rated 5 out of 5
Het eerste gebruik van de Sunday Brush is even wennen, maar eigenlijk werkt het wel heel prettig: het is snel, en voelt lekker luchtig. Je pakt de Sunday Brush op momenten dat je denkt ‘insmeren met zonnebrand is overdreven’, terwijl juist dat de momenten zijn waarop het vaak fout gaat.

Annemarie van Huet

Back to Top