fbpx

Sunday Brush

De eerste 100% natuurlijke minerale zonbescherming in poedervorm

Het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon is het hele jaar door onmisbaar, als je je huid gezond, mooi en langdurig jeugdig wilt behouden. UV straling is er vrijwel elke dag, al zie je dit niet altijd met het blote oog, dus ook op bewolkte dagen.

Tijdens dagelijkse buitenactiviteiten wordt de huid in veel gevallen niet beschermd tegen UV straling. Veel mensen vinden het niet prettig om een crème op het gezicht aan te brengen, omdat deze vaak plakt en vettig aanvoelt of een witte waas op het gezicht achterlaat.

Speciaal hiervoor werd Sunday Brush ontwikkeld, lees het verhaal.

Sunday Brush prijs

Sunday Brush is te koop via onze webshop en de prijs van Sunday Brush is € 49,95.

5 belangrijke voordelen van Sunday Brush

  • 100% natuurlijk, geen chemicaliën
  • Geen wit, vettig of glimmend gezicht na het aanbrengen
  • Geeft direct een mooie egale teint
  • Handig om onderweg mee te nemen
  • Geschikt voor alle huidtypes, zeer geschikt voor de gevoelige huid
Sunday Brush Prijs

Wat is Sunday Brush?

 

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, dat je gezicht dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UV stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB) en is als zeer waterbestendig getest.

Waarom Sunday Brush?

 

Het grote voordeel van Sunday Brush is, dat er voor de bescherming van je huid tegen UV straling niet meer gesmeerd hoeft te worden met crèmes of lotions. In plaats daarvan breng je snel en vooral moeiteloos, zonder plakkerig of vettig huidgevoel, een zonbeschermende poederlaag aan.

 

Hoe werkt Sunday Brush?

 

Sunday Brush breng je op een eenvoudige en vooral snelle manier aan met behulp van de zelfdoserende brush.

Het zonnepoeder vormt direct een beschermende laag met SPF 50 die de UVA- en UVB stralen blokkeert.

Voordeel van het zonnepoeder is dat het op je huid blijft liggen en de poriën niet afsluit. Dit is beter voor je huid én je gezondheid.

Sunday Brush kan over make-up worden gedragen ofwel in plaats van make-up.

 

Een extra voordeel is dat het zonnepoeder direct zorgt voor een mooie egale tint en oneffenheden en fijne lijntjes verbergt.

Ingrediënten Sunday Brush

 

De samenstelling van Sunday Brush is 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen en is daarmee uniek in de wereld!
De actieve bestanddelen in het zonbeschermingspoeder zijn de minerale ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide. Beide mineralen blijven op de huid liggen en worden niet in de huid opgenomen.

Sunday Brush is dermatologisch en anti-allergeen getest en geeft geen enkele reactie met de huid, en is zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Titaniumdioxide en Zinkoxide

Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van UV stralen. Zinkoxide beschermt zeer krachtig tegen zowel UVA- als UVB straling en wordt daarom een breed spectrum zonbeschermer genoemd. Dit natuurlijke ingrediënt heeft tevens antibacteriële eigenschappen.

 

 

Back to Top