Dagcrème met SPF

Dagcrème met SPF, is dat een goed idee?

Ja, een dagcrème met SPF is een goed idee. Het is altijd goed om een dagcrème met SPF aan te brengen. Niet alleen op zonnige dagen.
Huidschade, huidkanker, huidveroudering zoals rimpels, er zijn redenen genoeg om een dagcrème met een factor te gebruiken. Deze beschermt ons in ieder geval de eerste twee uren na het aanbrengen. Want, wat we ons vaak niet realiseren is dat de dagcrème met SPF niet de gehele dag zijn werking behoudt.

Dagcrème met SPF verliest werking

Alle zonbescherming moet je na 2 uur opnieuw aanbrengen, dit geldt ook voor de dagcrème met SPF. Want deze is dus ook na 2 uur al ‘uitgewerkt’. Maar niemand brengt na 2 uur zijn dagcrème opnieuw aan.

Velen zijn zich niet bewust van deze werkelijkheid en denken met de dagcrème de hele dag beschermd te zijn tegen UV stralen. Helaas het antwoord is nee. Je bent niet de hele dag beschermd tegen de UV stralen met een dagcrème met een factor.

Dus is het verstandig om naast je dagcrème met een factor, je toch ook te beschermen met een goed zonbeschermingsproduct.

Dit kan een zonnebrandcrème of een zonnebrand op basis van een lotion zijn, maar wist je ook dat er nu tegenwoordig een zonnepoeder bestaat? Dan hoef je niet meer te smeren met zonnebrand, maar even poederen en je bent beschermt tegen de schadelijke UV stralen.

Voordeel zonnepoeder

Bijkomende voordeel van een zonnepoeder is dat je het over je make-up kan aanbrengen. Sunday Brush matteert ook de huid en heeft een egaliserende werking. Gemakkelijk om het de hele dag door vaker op te brengen, zodat je altijd goed beschermd bent tegen UVB stralen.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.