Blogfoto Sunday Brush stijgende gevallen van huidkanker

Stijgende gevallen van huidkanker

Tegenwoordig worden er helaas steeds meer mensen in Nederland gediagnosticeerd met huidkanker. De aantallen blijven stijgen en de verwachting is dat de komende jaren een stijgende lijn te zien in het aantal gevallen van huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en de meest voorkomende vorm van kanker. Ongeveer 1 op de 6 Nederlanders krijgt huidkanker. De belangrijkste oorzaak van huidkanker is veel in de zon zijn. Bron: www.kanker.nl

Verbrande huid

Vroeger, of enkel een aantal jaren geleden wisten we nog niet zoveel over de effecten van de zon en de impact van de zon op onze huid. We wilden graag een bruine kleur als we op vakantie waren. Het enige waar we ons druk over maakten was voor verbranding van de huid, omdat een verbrande huid toch de vakantiepret drukt.

Slapen met een met een verbrande rug of gezicht is niet prettig. Aloë vera bracht vaak een verkoelend effect, maar het duurde vaak enkele dagen voordat de pijn van de verbranding van de huid weg trok. Deze effecten van een verbrande huid een aantal jaren terug, zien we nu onder andere terug in het aantal gevallen van huidkanker en met name in het gezicht, en het aantal gevallen blijft stijgen.

Schadelijke effecten van de zon

Gelukkig weten we tegenwoordig veel meer en er worden er momenteel veel studies gedaan naar de gevolgen van de schadelijke effecten van de zon op onze huid. Goed om te weten dat ook artsen en iedereen is doordrongen van het feit dat een goede zonbescherming essentieel is voor het helpen voorkomen van huidkanker, huidveroudering en huidverbranding. Daarmee proberen ze het aantal gevallen van huidkanker te verminderen.

Daarom vertellen en informeren dermatologen, huidtherapeuten altijd voor de gevaren van de directe zon en geven het advies om je (dagelijks) goed te beschermen tegen de UV stralen.

Weten en doen zijn vaak verschillende dingen, we weten ook allemaal dat gezond eten en sporten goed voor ons is, maar wil dat ook zeggen dat we dat altijd doen?

Vaak is het een grote moeite om je in te smeren met zonnebrandcrème, je krijgt er een vette huid van, er blijft vaak een witte waas achter als je je niet goed insmeert. En bovendien moet je altijd je handen wassen na het opbrengen anders blijven je handen vettig en kleven. Allemaal redenen om je niet dagelijks te beschermen en ook redenen om je niet elke twee uur het zonbeschermingsproduct opnieuw aan te brengen.

Zonbeschermingspoeder

Uit de noodzaak om je goed te beschermen tegen de dagelijkse UV stralen, maar het ongemak niet willen hebben van het smeren, de vettige handen en de witte waas op het gezicht is Sunday Brush ontwikkeld. Zodat je je gemakkelijk en op een fijne manier kan beschermen tegen de dagelijkse (schadelijke) UV stralen.

Sunday Brush bestaat uit een mineraal poeder wat je met een zelfdoserende brush heel gemakkelijk aanbrengt op je gezicht, hals en nek. Dit alles zonder de bijeffecten van vieze handen, een witte waas op je gezicht of vet gezicht. Maar wel een goede bescherming tegen de UVA en UVB stralen, de schadelijke effecten van de zon. Sunday Brush heeft een SPF50, een hoge beschermingsfactor.

Sunday Brush bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.

Geef een reactie