[ts_heading text=”UV straling”]

De zon geeft Ultraviolet Straling af (UV) deze UV straling bestaat uit 3 verschillende vormen, UVA, UVB en UVC stralen.

UVA stralen

Sunday Brush_UVA logo-transparant UVA stralen vormen het grootste deel (95%) van de ultraviolette straling, ze zijn niet voelbaar en dringen diep door in de huid. Ze zijn verantwoordelijk voor de schadelijke effecten op lange termijn, zoals huidveroudering (rimpels en vlekjes) en huidkanker.

UVA stralen komen ook op bewolkte dagen voor en gaan grotendeels door kleding en door glas. Dus ook als je in de auto zit of op kantoor bij het raam, krijg je te maken met UVA stralen. Het is dus belangrijk om je dagelijks te beschermen tegen UVA stralen.

UVB stralen

UVB stralen zijn wel voelbaar en geven een effect op korte termijn. Deze straling zorgt voor de roodheid (verbranden) van de huid. De UVB stralen van de zon beschadigen de buitenste laag van de huid en veroorzaken zonnebrand en huidkanker. UVB stralen gaan niet door kleding en glas.

UVC stralen

UVC stralen worden volledig door de atmosfeer tegengehouden.

Breed spectrum

Het is dus van groot belang om een zonbescherming product te gebruiken die zowel tegen UVA als UVB straling beschermt. Dit noemen we breed spectrum bescherming, zowel bescherming tegen UVA en UVB stralen.

[vc_single_image image=”12316″ img_size=”medium” title=”Logo’s voor UVA en UVB bescherming”]

Sunday Brush

Sunday Brush is een breed spectrum zonbeschermingsproduct, dat zowel tegen UVA en UVB stralen beschermd. Sunday Brush heeft een Sun Protection Factor van 50 (SPF 50).

[vc_btn title=”Benieuwd naar zonnepoeder van Sunday Brush? Klik hier” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#236192″ outline_custom_hover_background=”#236192″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”round” align=”center” link=”url:%2Fproduct%2Fsunday-brush%2F|||” css=”.vc_custom_1560689662466{margin-top: 60px !important;}”]
[vc_single_image image=”11146″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.sundaybrush.com/product/sunday-brush/”]
Menu