522

Op wintersport, wat is jouw favoriete piste?

Op wintersport, wat is jouw favoriete piste - Sunday Brush

Wintersport, wat is jouw favoriete piste?

Lekker op wintersport, ben je een fan van heerlijke lange tochten door het skigebied? Of ben je een grote fan van juist de kleine afdalingen die telkens weer een nieuwe uitdaging voor je vormen? Wat je ook kiest als de zon prachtig schijnt en de sneeuw van goede kwaliteit is, dan is het heerlijk op elke piste.

Heerlijk genieten in de zon

Alle skigebieden hebben allemaal wel populaire afdalingen, waar je uitkomt in dat ene leuke tentje waar je zo heerlijk kan zitten met een prachtig uitzicht. Je ziet het al helemaal voor je, lekker in je strandstoel achterover leunend, ski’s omhoog in de sneeuw, handschoenen uit en jas open. O ja, nog even je gezicht beschermen tegen de (felle) zon, want we willen natuurlijk niet verbranden en dat onze skibril na twee weken wintersport nog te zien is.

Goede zonbescherming is belangrijk

De zon is twee keer zo fel in de bergen door de hoogte en de sneeuw reflecteert ook nog eens de UV stralen. Een goede zonbescherming met hoge factor tijdens wintersport is daarom heel verstandig.  Vaak wordt dit vergeten of is het teveel moeite om je in te smeren. En áls je je dan hebt ingesmeerd moet je je handen weer wassen. Heel vervelend, en die witte waas op je gezicht die achterblijft is ook niet erg prettig. Daarvoor is een zonbescherming in poedervorm een uitkomst. Je hoeft niet meer te smeren, je hoeft enkel even te brushen en je bent klaar voor de volgende piste of even chillen in je strandstoel.

Zonnepoeder als zonbescherming

Maar wat is een zonnepoeder dan hoor ik je denken? Zonnepoeder is zonbescherming in de vorm van poeder is op basis van mineralen. Het is een minerale zonbescherming die ten opzichte van de chemische zonbescherming niet in de huid trekt, meteen werkt en niet pas na 30 minuten.

Makkelijk aan te brengen en geen witte waas

Mineraal poeder laat geen witte waas achter je hoeft je handen niet te wassen na het aanbrengen omdat het zonnepoeder in de zelfdoserende brush wordt geleverd. Dop eraf, huls naar beneden en de brush is klaar voor gebruik. Je handschoenen hoeven niet eens meer uit, zo makkelijk is het aanbrengen van zonbescherming.

Zonbescherming in poedervorm, dé nieuwe trend

Hadden we al gezegd dat het SPF50 is en meteen ook bescherming biedt tegen UVA stralen, wel zo fijn. Zonbescherming in poedervorm is dé nieuwe trend.  Het is zeer geschikt voor de wintersport omdat het zo makkelijk is aan te brengen.

Zonnepoeder bevat geen water bevat en kan dus niet bevriezen. En het mineraal poeder laat ook geen witte waas achter op je gezicht na het aanbrengen. Maar biedt wél de bescherming die je nodig hebt op de skipiste of als je lekker op het zonneterras zit met een drankje in je hand.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu