fbpx

Sunday Brush

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder. Zonnepoeder van Sunday Brush geeft geen enkele reactie met de huid en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen met SPF50. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een zonnebrand voor het gezicht die geschikt is voor de vette huid en de huid niet vet maakt.

SundayBrush_Home1

Getest door

Sunday Brush getest door Gezondheidsnet nl
SundayBrush_Home

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 is parabenen, nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen, Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Zonnebrand gezicht voor vette huid

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die last heeft van een vette huid. Grote voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. En tevens heeft het ook een matterend effect op de vette huid heeft, zodat de huid wat rustiger wordt en minder glimt. Zonnepoeder is hiermee zeer geschikt voor iedereen met een vette huid die geen (vette) zonnecrème kan verdragen.

Bekend van

Sunday Brush bekend van
Ontdek jouw tint!
Help me kiezen: huidtint Tan
Rated 4 out of 5
Ik heb van nature een zeer vettige huid, na een paar uren glimt mijn huid. Nu kan ik een groot deel van de dag rondlopen met een wat mattere huid. Ik heb Sunday Brush altijd bij me heb zodat ik mijn glimmende kan camoufleren.

Roger Bollenberg

Rated 4 out of 5
Ik ben tot nu toe tevreden over de brush. Ik vind het prettig dat deze zonbescherming in poedervorm is en geen vettige crème.

Miranda de Boer

Rated 5 out of 5
Fijn dat je niet met vette creme hoeft te werken Top product, voelt en ziet er natuurlijk uit. Fijn dat je niet met vette crème hoeft te werken.

Leonoor Deijkers

Lees meer ervaringen van klanten

Sunday Brush Valencia
Sunday Brush Ankor Wat
SundayBrush_Apply
Back to Top