fbpx

Sunday Brush

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder. Zonnepoeder van Sunday Brush geeft geen enkele reactie met de huid en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen met SPF50. Sunday Brush is een zonnepoeder en heeft een matterende werking. Het is een zonnebrand voor het gezicht zonder witte waas.

SundayBrush_Home1

Getest door

Sunday Brush getest door Gezondheidsnet nl
SundayBrush_Home

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 is parabenen, nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen, Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Zonnebrand gezicht zonder witte waas

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die zich wil beschermen met een zonnebrand, maar een hekel heeft aan een witte waas op het gezicht. Voordeel van Sunday Brush is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Sunday Brush maakt de huid niet vettig of laat een witte waas achter, maar zorgt wel voor voldoende Uv bescherming.

Bekend van

Sunday Brush bekend van
Ontdek jouw tint!
Help me kiezen: huidtint Tan
Rated 4 out of 5
Sunday Brush geeft een mooie matte look die lang blijft.

Michèle Schepers

Rated 5 out of 5
Erg blij met deze zonbescherming. Geeft tevens een mooie en matte gezichtsverzorging.

Esther Pomp

Mooi mat en egaliserend Ik heb de Sunday Brush nu een paar keer gebruikt en vind het een heel fijn product! Heel fijn en ook heel mooi mat en egaliserend. Ik ben er heel blij mee!

Jeannette den Hartog

Rated 5 out of 5
Wat een uitvinding Ik ben erg tevreden met mijn Sunday Brush! Wat een uitvinding om een compact poeder te combineren met een zonnefactor. Ipv mijn matterende poeder gebruik ik nu iedere ochtend de Sunday en ' s middags poeder ik bij. Ideaal!

Ilse Janssens-Rook

Lees meer ervaringen van klanten

Sunday Brush Valencia
Sunday Brush Ankor Wat
SundayBrush_Apply
Back to Top