fbpx
Sunday Brush in de media Linda Wendy Margriet Vrouw Nouveau Women's health Plus magazine

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder.
Zonnepoeder
van Sunday Brush geeft geen enkele reactie met de huid en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen met SPF50.
Geschikt
voor iedereen met een zonneallergie die op zoek is naar de juiste zonnebrand.

Sunday Brush
jouw dagelijkse zonbescherming

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural
GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIE
Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 bevat geen parabenen, is nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen. Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Zonnebrand zonder parabenen

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die zich iedere dag tegen UVA en UVB stralen moet beschermen. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. En ook geen allergische reactie veroorzaakt. Zonnepoeder van Sunday Brush bevat geen parabenen, geen nano of oxybenzone.

Ontdek jouw tint!
Het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten De brush heb ik nu de laatste 2 weken gebruikt bij een tocht door Nederland en hij is goed gekeurd! Na aanbrengen heeft het goede bescherming en het voelt niet plakkerig en blijft goed beschermen ondanks het zweten. Kristine Provo

Kristine Provo

Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperose/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de Sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n

Iris van Nijen

Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Rated 5 out of 5
Het eerste gebruik van de Sunday Brush is even wennen, maar eigenlijk werkt het wel heel prettig: het is snel, en voelt lekker luchtig. Je pakt de Sunday Brush op momenten dat je denkt ‘insmeren met zonnebrand is overdreven’, terwijl juist dat de momenten zijn waarop het vaak fout gaat.

Annemarie van Huet

Het verhaal achter Sunday Brush

Steeds vaker lezen we over de schadelijke effecten van UV stralen. Het is belangrijk je gezicht te beschermen, niet alleen tijdens zomervakanties, maar iedere dag telt om huidbeschadiging tegen te gaan. Ook tijdens wandelen, fietsen en buitenactiviteiten is het verstandig om je huid te beschermen tegen UV stralen. Dat zijn de momenten waarop de zon je huid kan beschadigen.

Sinds het moment dat Remko, de man van Nicole, de diagnose huidkanker kreeg, is Nicole op zoek gegaan naar het beste product om de huid te beschermen.

Nicole Sunday Brush Over ons groot
Back to Top