fbpx
Gezien in de: Margriet, Beau Monde en Women's Health
Getest door Gezondheidsnet.nl

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder.
Zonnepoeder
van Sunday Brush geeft geen enkele reactie met de huid en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen met SPF50.
Sunday Brush is een zonnebrand zonder parfum en alcohol en parabenen.

Sunday Brush
jouw dagelijkse zonbescherming

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural
GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIE
Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 is parabenen, nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen. Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Zonnebrand zonder parfum en alcohol en parabenen

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die zich iedere dag tegen UVA en UVB stralen moet beschermen. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Zonnebrand van Sunday Brush is zonder parfum en alcohol en parabenen.

Ontdek jouw tint!
Rated 5 out of 5
Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!!

Rob du Pré

Rated 5 out of 5
Het eerste gebruik van de Sunday Brush is even wennen, maar eigenlijk werkt het wel heel prettig: het is snel, en voelt lekker luchtig. Je pakt de Sunday Brush op momenten dat je denkt ‘insmeren met zonnebrand is overdreven’, terwijl juist dat de momenten zijn waarop het vaak fout gaat.

Annemarie van Huet

Rated 5 out of 5
In december heb ik het besteld en zojuist een week gebruikt op Tenerife. Ik ben erg enthousiast. Eindelijk een product waar mijn allergische huid goed op reageert en hierdoor een vakantie zonder huid irritaties met allerlei vervelende gevolgen. Kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer!

Cynthia van De Nesse

Rated 4 out of 5
Sunday Brush tot nu toe ervaren als een fijn en zuiver product, eenvoudig in gebruik en ook nog eens bedekt het subtiel de zichtbare vlekjes in haar gezicht. Ik breng het ook op haar handen en hals aan. Tot nu toe zeer tevreden !

Christel Schraven

Het verhaal achter Sunday Brush

Steeds vaker lezen we over de schadelijke effecten van UV stralen. Het is belangrijk je gezicht te beschermen, niet alleen tijdens zomervakanties, maar iedere dag telt om huidbeschadiging tegen te gaan. Ook tijdens wandelen, fietsen en buitenactiviteiten is het verstandig om je huid te beschermen tegen UV stralen. Dat zijn de momenten waarop de zon je huid kan beschadigen.

Sinds het moment dat Remko, de man van Nicole, de diagnose huidkanker kreeg, is Nicole op zoek gegaan naar het beste product om de huid te beschermen.

Nicole Sunday Brush Over ons groot
Back to Top