910

De meest gestelde vragen over zonnepoeder

De meest gestelde vragen over zonnepoeder - Sunday Brush

De meest gestelde vragen over zonnepoeder

Afgelopen jaar hebben we weer ontzettend veel nieuwe klanten mogen begroeten. We hebben veel vragen over zonnepoeder en het gebruik daarvan gekregen. Want zonnepoeder met SPF is een nieuwe manier van zonbescherming en (lang) nog niet iedereen is bekend zonnepoeder met SPF. Daarom hebben we enkele van de meest gestelde vragen over zonnepoeder opgesteld, wellicht staat jouw vraag over ons zonnepoeder er ook bij?

1. Wat is zonnepoeder?

Zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder met SPF. Zonnepoeder breng je aan op je gezicht, hals en nek met de zelfdoserende brush en biedt op deze manier bescherming tegen de zon.

2. Kan een poeder bescherming bieden tegen de zon?

Ja, de formule van het zonnepoeder biedt zowel bescherming tegen UVA als UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een reflecterende werking, de UV stralen worden door het zonnepoeder gereflecteerd.

3. Hoe weet ik of het zonnepoeder de bescherming biedt die erop staat?

Het zonnepoeder van Sunday Brush is uitvoerig getest in een gecertificeerd laboratorium op de SPF factor en is getest op SPF 50. (Factor 50). Het zonnepoeder biedt bovendien ook een optimale bescherming tegen de UVA stralen en het poeder is als zeer waterbestendig uit de test gekomen.

4. Hoe breng je zonnepoeder aan op je gezicht?

Zonnepoeder van Sunday Brush breng je heel gemakkelijk aan met de zelfdoserende brush. De brush verdeelt de poeder gelijkmatig over je gezicht door het maken van ronddraaiende bewegingen met de brush. Ook is de Sunday Brush geschikt voor het aanbrengen van de zonbescherming in je hals en nek en op een kalende hoofdhuid. Zie hier hoe je Sunday Brush aanbrengt op je gezicht.

5. Hoe weet ik of mijn gezicht goed is beschermd tegen de zon?

Wij raden al onze klanten aan om ronddraaiende bewegingen te maken met de brush over de te beschermen delen van het gezicht en dit vaker te herhalen. Zeker met een sterke zonkracht raden we aan om het zonnepoeder opnieuw aan te brengen en om de twee uur te herhalen.

Ben je niet zeker of alles met poeder bedekt is? Maak dan een extra rondje (of twee) over je gezicht, zodat je zeker weet dat je bent beschermd. Door Sunday Brush vaker te gebruiken krijg je meer ervaring met zonnepoeder en wordt het steeds makkelijker in gebruik.

Je kan controleren of er zonnepoeder is aangebracht door met een tissue of wattenstaafje over je gezicht te gaan en zien of er poeder achterblijft.

6. Waait het zonnepoeder van mijn gezicht af?

Nee, het zonnepoeder kan niet van je gezicht afwaaien. Iedereen heeft huidvet op zijn gezicht, het zonnepoeder hecht aan het huidvet en zo blijft het op je gezicht plakken.

7. Moet ik zonnepoeder elke twee uur aanbrengen?

Wij raden aan om als je veel buiten bent en de zonkracht sterk is, het zonnepoeder elke twee uur opnieuw aan te brengen. Vooral ook omdat het zonnepoeder heel makkelijk is aan te brengen met de zelfdoserende brush.

8. Krijg ik een poederig gezicht van zonnepoeder?

Nee, van Sunday Brush krijg je geen poederig of cakey gezicht. Sunday Brush is een heel fijn en licht poeder, ontwikkeld door een gerenommeerde cosmetica fabrikant in verschillende huidtinten. Het zonnepoeder is zo ontwikkeld dat je de poeder niet op het gezicht ziet zitten. Dus ook geschikt voor iedereen die weinig tot geen make up gebruikt en ook ideaal voor mannen en kinderen.

9. Kan ik zonnepoeder over mijn make up aanbrengen?

Ja, zonnepoeder van Sunday Brush kan je gewoon over je make up aanbrengen. Je kunt je dagelijkse verzorgingsroutine van je huid aanhouden zoals je gewend bent. Ook als je een dagcrème met SPF gebruikt is dat helemaal prima. Daarna breng je (als je naar buiten gaat), of later op de dag als de UV bescherming van je dagcrème is uitgewerkt (na twee uur), het zonnepoeder van Sunday Brush aan.

10. Hoe lang doe je met een Sunday Brush?

Als je Sunday Brush elke dag intensief gebruikt (en om de 2 uur aanbrengt) doe je minimaal 3 tot 4 maanden met een Sunday Brush. Wij vinden het belangrijk een goede bescherming te bieden, dus zorg altijd voor voldoende dekking!

11. Waarom is Sunday Brush alleen in SPF 50 te verkrijgen?

We hebben gekozen om Sunday Brush enkel met SPF 50 te ontwikkelen, dit omdat we de hoogste bescherming willen bieden tegen UVA en UVB stralen. Wil je meer weten over wat SPF is? Lees dan hier verder.

12. Kan ik mijn hele lichaam inpoederen met Sunday Brush?

Ja, dat kan, alleen ben je lang bezig (!?) en is onze borstel niet zo goed geschikt voor grote oppervlakken. Sunday Brush is speciaal ontwikkeld om je gezicht, hals en nek op een makkelijke manier te beschermen tegen de dagelijkse UV stralen.

13. Wat is het verschil tussen zonnecrème en zonnepoeder van Sunday Brush?

Zonnepoeder geeft geen plakkerig gezicht of geen witte waas. Je hoeft na het aanbrengen je handen niet meer te wassen en zonnepoeder werkt direct na het aanbrengen.

Zonnecrème wordt geabsorbeerd door de huid, terwijl zonnepoeder op de huid blijft liggen en geen enkele reactie met de huid geeft. Lees meer over het verschil tussen minerale en chemische zonbescherming.

14. Hoe weet ik welke huidtint het beste bij mijn huid past?

Veel mensen zijn niet bekend met de ondertoon van hun huid. De ondertoon is namelijk bepalend voor de te kiezen huidtint.

Light is voor iedereen met een zeer lichte witte huid.
Medium is voor de gele ondertoon
Tan is voor iedereen met een rode ondertoon
Dark is voor iedereen met een donkere huid

Zie het overzicht van de huidtinten om een goede keuze te maken.

Kan ik persoonlijk advies krijgen?

Ja, dat is mogelijk. Om samen jouw ondertoon te bepalen vragen we je om een foto te sturen, zodat we met onze kennis een advies kunnen geven. Wij  hebben het afgelopen jaar op deze manier voor veel klanten met succes een persoonlijk advies kunnen geven.

Wil jij ook een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Stel jouw vraag en ontvang direct antwoord

Heb je andere vragen die niet bij de meest gestelde vragen staan over zonnepoeder van Sunday Brush?
Stel ons jouw vragen over zonnepoeder per email of Whatsapp en ontvang direct antwoord.

Category: Zonnepoeder

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu