Zonnepoeder

Geen zonnebrandcrème maar een zonnepoeder

 

Helemaal nieuw op de Nederlandse markt, zonbescherming in poedervorm. Geen zonnebrandcrème maar een zonnepoeder met SPF50.

Maar wat is een zonnepoeder en hoe werkt dat dan? En hoe kan een poeder je beschermen tegen UV stralen en werkt dat net zo goed als een zonnebrandcrème?

Hieronder leggen we duidelijk uit wat het verschil is tussen een zonnebrandcrème en een poeder met SPF.

Voordelen van een poeder ten opzichte van een zonnebrandcrème

Wat zijn de voordelen van een poeder ten opzichte van een zonnebrandcrème? Dat is de meest gestelde vraag en tevens ook heel makkelijk te beantwoorden. Zonnebrandcrème trekt in je huid en een zonnepoeder blijft op je huid liggen. Dit is beter voor je huid en je gezondheid. Zonbeschermingspoeder werkt als een reflector, en reflecteert de UV stralen. Zonnebrandcrème trekt in de huid en brokkelt de UV stralen af.

Zonnepoeder werkt direct

Zonnebrandcrème trekt in de huid en werkt pas na zo’n 30 minuten, waar een zonnepoeder direct werkt.

Zonnebrandcrème kan een reactie veroorzaken

Een zonnebrandcrème kan een reactie met de huid veroorzaken omdat de crème in de huid trekt en reageert met de huid. Zonnepoeder blijft op de huid liggen en geeft geen enkele recatie met de huid. En is daarmee ook zeer geschikt voor mensen met een zonneallergie, huidallergie of mensen met een gevoelige huid.

Zonnepoeder geeft geen witte waas of vettig gezicht

Zonnebrandcrème trekt in de huid en laat vaak een witte waas of geeft een vettig gezicht. Zonbescherming in poedervorm laat geen vette waas achter, maar matteert de huid en heeft een egaliserende werking.

Handen wassen na het aanbrengen

Iedereen kent het wel, na het aanbrengen van je zonnebrandcrème moet je vaak je handen wassen. Dat is nóg een ander voordeel van zonnepoeder. Dit breng je heel gemakkelijk aan met een zelfdoserende kwast. Dus na het aanbrengen hoef je je handen niet meer te wassen.

Make up en zonnebrand

Dit gaat vaak niet samen, make up en zonnebrand. Dat is weer een ander voordeel van een zonnepoeder met SPF. Deze kan je onder en over make up gebruiken. Dus vanaf nu kan je altijd beschermd zijn tegen de zon, ook als je make up draagt. Heel makkelijk aan te brengen en je make up blijft goed zitten.

6 voordelen van een zonnebrandcrème ten opzichte van een zonnepoeder:

  1. Trekt niet in de huid
  2. Werkt direct
  3. Anti allergeen
  4. Geen witte waas of vettig gezicht
  5. Nooit meer handen wassen na het aanbrengen
  6. Kan over en onder make up
Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.