Blogfoto Gezichtspoeder met spf - Sunday Brush

Gezichtspoeder met spf

Wat is gezichtspoeder met SPF? Een gezichtspoeder met SPF is een zonnepoeder die bescherming biedt tegen de UV stralen. Het zonnepoeder breng je aan met zelfdoserende brush. Met deze brush verdeel je het zonnepoeder met SPF gelijkmatig over je gezicht. Voor een goede bescherming is het belangrijk een zo hoog mogelijke SPF factor te gebruiken.

100% natuurlijke ingrediënten

Het zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder met 100% natuurlijke ingrediënten, het bevat helemaal geen chemicaliën. Alle ingrediënten hebben een actieve functie en dragen bij aan een optimale bescherming van de huid. Het mineraal poeder biedt bescherming tegen de UVA en UVB stralen met factor 50 (SPF 50). Sunday Brush trekt niet in de huid en blijft op de huid liggen en reflecteert de UV stralen. Het voordeel is dat het zonnepoeder van Sunday Brush geen enkele reactie met de huid geeft. En maakt het ook zeer geschikt voor de zeer gevoelige en/of allergische huid.

Makkelijk aanbrengen met zelfdoserende brush

Je brengt het zonnepoeder makkelijk aan met de zelfdoserende brush, onderweg waar je ook bent. Het is zeer makkelijk om even je zonnefactor bij te werken. Sunday Brush kun je onder of over make up aanbrengen. Zo ben je altijd beschermd tegen de dagelijkse UV stralen.

De 10 gebruiksvoordelen van gezichtspoeder met SPF van Sunday Brush:

  1. Snel en makkelijk aan te brengen met zelfdoserende brush
  2. Geen handen wassen na het aanbrengen
  3. Niet meer smeren en geen vettige huid of witte waas
  4. Werkt direct na het opbrengen
  5. Reflecteert de UV stralen (werkt als een spiegeltje)
  6. Blijft op de huid liggen, trekt er niet in
  7. Irriteert niet en geschikt voor zeer gevoelige huid
  8. Egaliseert en matteert de huid
  9. Geschikt voor dagelijks gebruik
  10. Lange houdbaarheid

Ervaringen van klanten

Wil je weten hoe onze klanten het gezichtspoeder met SPF van Sunday Brush beoordelen?
Lees hier alle ervaringen die zij hebben met het gebruik van Sunday Brush. 

Linda Wesselink
“Zijdezacht alles-in-één-poeder: camoufleert licht, matteert, geeft een kleurtje (tan) en beschermt tegen UV-straling. En dat alles in een handomdraai”.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.