Blogfoto Mineral sunscreen powder - Sunday Brush

Mineral sunscreen powder

Sunday Brush is een mineral sunscreen powder met SPF 50. Met een mineral sunscreen powder wordt een minerale zonnepoeder bedoeld. Een zonnepoeder wat bescherming biedt tegen UV stralen.

Voordeel van een minerale zonbescherming in poedervorm is dat het op de huid blijft liggen en de zuivere mineralen zorgen dat er geen enkele reactie met de huid optreed. Het zonnepoeder van Sunday Brush reflecteert de zonnestralen en biedt met SPF 50 bescherming tegen de schadelijke UV stralen.

100 % natuurlijk

Sunday Brush bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. De formule van Sunday Brush bevat slechts 6 ingrediënten, waaronder Titanium Dioxide en Zinkoxide die de huid tegen de UVA en UVB stralen beschermen met factor 50. Het poeder is zeer geschikt voor de gevoelige huid omdat het zonnepoeder op de huid blijft liggen en niet in de huid trekt.

Zelfdoserende brush

Met de zelfdoserende brush breng je het mineral sunscreen powder makkelijk aan, ook makkelijk aan te brengen als je onderweg bent. Het zonnepoeder kun je onder en over je make-up aanbrengen. Makkelijk en snel je SPF factor bij werken met de zelfdoserende brush.

De gebruiksvoordelen van mineral sunscreen powder van Sunday Brush:

  1. Snel en makkelijk aan te brengen door zelfdoserende brush
  2. Geen handen wassen na het aanbrengen
  3. Lange houdbaarheid
  4. Werkt direct na het opbrengen
  5. Reflecteert de UV stralen (werkt als een spiegeltje)
  6. Niet meer smeren en geen vettige huid of witte waas
  7. Loopt niet uit in je ogen
  8. Irriteert niet en geschikt voor zeer gevoelige huid
  9. Blijft op de huid liggen, trekt er niet in
  10. Egaliseert de huid

Wil je weten hoe onze klanten mineral sunscreen powder van Sunday Brush beoordelen?
Lees hier alle ervaringen die zij hebben met het gebruik van Sunday Brush. 

Linda Wesselink
“Zijdezacht alles-in-één-poeder: camoufleert licht, matteert, geeft een kleurtje (tan) en beschermt tegen UV-straling. En dat alles in een handomdraai”.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.