434

Wat is een SPF Brush?

Blogfoto SPF Brush - Sunday Brush

Wat is een SPF brush?

Wat is een SPF brush? Een SPF brush is een zelfdoserende brush met een zonnepoeder met SPF. De SPF brush is een zonnebescherming in poedervorm en kan makkelijk worden aangebracht met de zelfdoserende brush.

Zelfdoserende Brush

Een SPF Brush is een zelfdoserende Brush met zonnepoeder met daarin een factor, die bescherming biedt tegen UV stralen. Sunday Brush is een SPF Brush die zowel bescherming biedt tegen de UVA en UVB stralen met factor 50 (SPF 50). Dit wordt een breed spectrum zonbescherming genoemd, die zowel tegen UVA en UVB stralen beschermd.

100% natuurlijk mineraal poeder

De formule van Sunday Brush is 100% natuurlijk en bevat enkel 6 ingrediënten. Hiermee is Sunday Brush uniek in de wereld, een 100% natuurlijke formule van zonnepoeder met factor 50.

Geen reactie met de huid

Het zonnepoeder van Sunday Brush is een mineraal poeder wat op je huid blijft liggen, en geen enkele reactie met de huid veroorzaakt. Het grote verschil met een zonnecrème en mineraal poeder, is dat een zonnecrème in de huid trekt en de zonnestralen in de huid afbrokkelt.

Het mineraal poeder van Sunday Brush trekt niet in de huid en blijft op de huid liggen. De 100% natuurlijke formule is non allergeen oftewel hypoallergeen getest en geeft geen reactie met de huid. En is daarmee zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Ook is het mineraal poeder als zeer waterbestendig getest. Makkelijk tijdens het sporten of zweten, het zonnepoeder vermengt zich namelijk niet met water (of zweet) en kan dus niet in je ogen lopen.

Verkrijgbaar in vier huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in vier huidtinten, Light, Medium, Tan en Dark. De ondertoon van je huid bepaalt de te kiezen huidtint. De gekozen kleur moet passen bij je huidtint zodat je het zonnepoeder niet zichtbaar is, maar wel de nodige UV bescherming biedt.

Wil je bekijken welke huidtint het beste bij jou past? Ontdek hier jouw huidtint.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu