Blogfoto SPF Brush - Sunday Brush

Wat is een SPF brush?

Wat is een SPF brush? Er komen steeds meer nieuwe zonbeschermingsproducten op de markt. Een SPF brush is de nieuwe manier van zonbescherming. Het is een zonbescherming in poedervorm is die wordt aangebracht met een zelfdoserende Brush, ook wel een gezichtspoeder met SPF of een zonnepoeder met SPF genoemd.

Zelfdoserende Brush

Een SPF Brush is een zelfdoserende brush met zonnepoeder die bescherming biedt tegen de UV stralen. Sunday Brush is een SPF Brush die zowel bescherming biedt tegen de UVA en UVB stralen met factor 50 (SPF 50).

100% natuurlijk mineraal poeder

In Sunday Brush zitten enkel 6 ingrediënten, allen zijn 100% natuurlijk. Hiermee is Sunday Brush uniek in de wereld.
Sunday Brush is een mineraal poeder wat op je huid blijft liggen, en geen enkele reactie met de huid veroorzaakt. Het grote verschil met een zonnecrème, is dat een zonnecrème in de huid trekt en de zonnestralen in de huid afbrokkelt. Het mineraal poeder van Sunday Brush trekt niet in de huid en is non allergeen oftewel hypoallergeen getest en is ook nog eens zeer waterbestendig. Makkelijk tijdens het sporten of zweten, het poeder vermengt zich namelijk niet met water en kan dus niet in je ogen lopen.

Verkrijgbaar in drie huidtinten

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie huidtinten, Fair, Medium en Tan. De ondertoon van je huid bepaalt mede je te kiezen kleur. De gekozen kleur moet passen bij je huidtint zodat je het zonnepoeder niet zichtbaar is, maar wel de nodige Uv bescherming biedt.

Wil je bekijken welke huidtint het beste bij jou past? Ontdek hier jouw huidtint.

Ervaringen van klanten

Wil je weten hoe onze klanten het zonnepoeder van Sunday Brush beoordelen?
Lees hier alle ervaringen die zij hebben met het gebruik van Sunday Brush. 

Linda Wesselink
“Zijdezacht alles-in-één-poeder: camoufleert licht, matteert, geeft een kleurtje (tan) en beschermt tegen UV-straling. En dat alles in een handomdraai”.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.