Blogfoto Sun Brush - Sunday Brush

Sun Brush

Een Sun Brush is een zelfdoserende brush met zonnepoeder met SPF.

Sunday Brush onderscheidt zich van andere zonnepoeders in een zelfdoserende brush, omdat Sunday Brush een 100% natuurlijk mineraal poeder is met SPF50. Het zonnepoeder is non allergisch, niet allergisch, (hypo allergeen) getest en is zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Zelfdoserende Brush

De zelfdoserende brush maakt het gemakkelijk om zonnepoeder aan te brengen. Je kan het zonnepoeder aanbrengen onder of over je make-up. Dit maakt het bij uitstek geschikt om je zonbescherming gedurende de dag nogmaals aan te brengen. Dus zeer geschikt als je onderweg bent en als je op een makkelijke manier je zonbescherming wilt bijwerken.

Verkrijgbaar in drie kleuren

Sunday Brush bestaat uit enkel 6 ingrediënten en is verkrijgbaar in drie kleuren, de huidtinten Fair, Medium en Tan. Het zonnepoeder is een licht poeder en geeft je bescherming tegen de UVA en UVB stralen met SPF 50. Het kiezen van de juiste tint is belangrijk, omdat je het poeder eigenlijk niet hoort te zien zitten op je huid, maar aansluit bij je eigen huidtint. Doordat er een kleur aan het zonnepoeder is toegevoegd geeft het een egaliserende en matterende werking. Wat een bijkomend voordeel is, voor iedereen die te maken heeft met rosacea, couperose of pigment vlekken.

Kan een poeder dezelfde bescherming bieden als een zonnecrème?

Het zonnepoeder van Sunday Brush is in een EU laboratorium getest als SPF 50. Het zonnepoeder van Sunday Brush geeft dezelfde bescherming als een zonnecrème met dezelfde factor. Het is belangrijk, net zoals bij alle zonbescherming, voldoende aan te brengen.

Minerale zonbescherming

Het zonnepoeder is een minerale zonbescherming wat de UV stralen reflecteert in plaats van de UV stralen af te brokkelen zoals bij een chemische zonbescherming. Lees meer over het verschil tussen chemische en minerale zonbescherming.

 

Ervaringen van klanten

Wil je weten hoe onze klanten het zonnepoeder van Sunday Brush beoordelen?
Lees hier alle ervaringen die zij hebben met het gebruik van Sunday Brush. 

Linda Wesselink
“Zijdezacht alles-in-één-poeder: camoufleert licht, matteert, geeft een kleurtje (tan) en beschermt tegen UV-straling. En dat alles in een handomdraai”.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.