494

Wat is een Sun Brush?

Wat is een Sun Brush - Sunday Brush

Wat is een Sun Brush?

Een Sun Brush is een zelfdoserende brush met zonnepoeder met SPF. Sunday Brush is een Sun Brush met een 100% natuurlijke formule met SPF 50. En is daarmee uniek in de wereld. Het zonnepoeder is dermatologisch en hypoallergeen getest en is zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Zelfdoserende Brush

De zelfdoserende brush maakt het gemakkelijk om zonnepoeder aan te brengen. Je kan het zonnepoeder aanbrengen onder of over je make-up. Dit maakt het bij uitstek geschikt om je zonbescherming gedurende de dag nogmaals aan te brengen. Zeer geschikt als je onderweg bent en als je op een makkelijke manier je zonbescherming wilt bijwerken.

Verkrijgbaar in vier kleuren

Sunday Brush bestaat uit enkel 6 ingrediënten en is verkrijgbaar in vier kleuren, de huidtinten LIGHT, MEDIUM, TAN en DARK. Het zonnepoeder is een licht poeder en geeft je bescherming tegen de UVA en UVB stralen met SPF 50. Het kiezen van de juiste tint is belangrijk, omdat je het poeder eigenlijk niet hoort te zien zitten op je huid, maar aansluit bij je eigen huidtint. Doordat er een kleur aan het zonnepoeder is toegevoegd geeft het een egaliserende en matterende werking. Wat een bijkomend voordeel is voor iedereen die te maken heeft met rosacea, couperose of pigmentvlekken. Wil je weten welke huidtint het beste bij jouw huid past, klik hier.

Biedt een Sun Brush dezelfde bescherming als een zonnecrème?

Het zonnepoeder van Sunday Brush is in een EU laboratorium getest als SPF 50. Het zonnepoeder van Sunday Brush geeft dezelfde bescherming als een zonnecrème met dezelfde factor. Het is belangrijk, net zoals bij alle zonbescherming, voldoende aan te brengen en opnieuw aan te brengen gedurende de dag.

Minerale zonbescherming

Het zonnepoeder is een minerale zonbescherming wat de UV stralen reflecteert in plaats van de UV stralen af te brokkelen zoals bij een chemische zonbescherming. Lees meer over het verschil tussen chemische en minerale zonbescherming.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu