418

Wat is een mineral sunscreen powder?

Wat is een mineral sunscreen powder - Sunday Brush

Wat is een mineral sunscreen powder?

Een mineral sunscreen powder is een zonnepoeder met SPF op minerale basis. De belangrijkste ingrediënten zijn de mineralen, de formule van Sunday Brush is 100% natuurlijk en heeft geen enkele chemische toevoeging. Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming. En beschermd tegen de UVA en UVB stralen, zowel tegen huidverbranding als huidveroudering.

Minerale zonbescherming

Een mineral sunscreen powder is een zonbescherming op basis van mineralen en dan in poedervorm. Het zonnepoeder van Sunday Brush heeft een beschermingsfactor van 50 (SPF 50). Het zonnepoeder breng je makkelijk aan met de zelfdoserende borstel.

Lees hier het verschil tussen minerale en chemische zonbescherming.

6 Ingrediënten

In Sunday Brush zitten enkel 6 ingrediënten, allen zijn 100% natuurlijk. Hiermee is Sunday Brush uniek in de wereld. Het zonnepoeder van Sunday Brush blijft op je huid blijft liggen en is zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid omdat het geen enkele reactie met de huid veroorzaakt. Het is non allergeen oftewel hypoallergeen getest.

Zelfdoserende Brush

Sunday Brush zonnepoeder die bescherming biedt tegen de UV stralen, tegen de UVA en UVB stralen met factor 50 (SPF 50). Zonnepoeder breng je aan met zelfdoserende brush op je gezicht, hals en nek.

Sunday Brush is verkrijgbaar in vier natuurlijke huidtinten, Light, Medium, Tan en Dark. Kijk hier welke kleur het beste bij jouw huidtint past.

Ervaringen van klanten

Wil je meer ervaringen van onze klanten lezen? Klik hier.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu