Zonbescherming poeder

Zonbescherming poeder met SPF 50

Zonbescherming in poedervorm, dat is de nieuwe manier van zonbescherming.
Poeder als zonbescherming, kan dat wel?
En ook belangrijk, werkt dat wel?

Zonbescherming van poeder werkt uitstekend

Zonbescherming van Sunday Brush is op basis van mineraal poeder met de ingrediënten Titanium Dioxide en Zinkoxide. Deze twee ingrediënten zorgen voor zowel de UVA als UVB bescherming. Zinkoxide wordt ook veel gebruikt in babyproducten omdat het een anti bacteriële werking heeft.

Sunday Brush is SPF 50, dat wil zeggen dat je met SPF 50 bent beschermd. En niet alleen tegen UVB stralen waardoor je huid verbrand, maar ook tegen UVA stralen ter voorkoming van huidschade en rimpels. Sunday Brush is een breed spectrum zonbescherming zowel tegen UVA en UVB stralen, die zowel de rimpels en huidverbranding helpt voorkomen.

UV bescherming van gezicht, hals en nek

Zonbescherming in poedervorm is met name geschikt om je gezicht, hals en nek te beschermen tegen de dagelijkse schadelijke UV stralen. Zonbeschermingspoeder is zeer makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush.

Wil je de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over zonnepoeder lezen? Klik dan hier.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.