Zonbescherming poeder

Zonbescherming poeder met SPF 50

Zonbescherming in poedervorm, dat is de nieuwe manier van zonbescherming.
Poeder als zonbescherming, kan dat wel?
En werkt dat wel?

Zonbescherming van poeder werkt uitstekend

Zonbescherming van Sunday Brush is op basis van mineraal poeder met de ingrediënten Titanium Dioxide en Zinkoxide. Deze twee ingrediënten zorgen voor zowel de UVA als UVB bescherming. Zinkoxide wordt ook veel gebruikt in babyproducten omdat het een anti bacteriële werking heeft.

De UVB bescherming in poedervorm kan alle SPF factoren bevatten, Sunday Brush heeft voor factor 50 gekozen om deze te ontwikkelen, dat wil zegen dat je met SPF 50 bent beschermd. En niet alleen tegen UVB stralen waardoor je huid verbrand, maar ook tegen UVA stralen ter voorkoming van huidschade en rimpels.

UV bescherming van gezicht, hals en nek

Zonbescherming in poedervorm is met name geschikt om je gezicht, hals en nek te beschermen tegen de dagelijkse schadelijke UV stralen. Zonbeschermingspoeder is zeer makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush.

Benieuwd naar alle voordelen van zonnepoeder van Sunday Brush? Klik hier.

Wil je de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over zonnepoeder lezen? Klik dan hier.

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.