Zonbescherming zonder alcohol

Zonbescherming zonder alcohol

Sunday Brush is een zonbescherming zonder alcohol. Ook zitten in het mineraal poeder geen parabenen, geen parfum of nano deeltjes. Het zonnepoeder van Sunday Brush is bovendien is vegan en diervriendelijk. De formule van Sunday Brush is 100% natuurlijk en bevat enkel de ingrediënten die van belang zijn voor een goede zonbescherming.

Alcohol droogt de huid uit

Alcohol in zonnecrème droogt de huid uit, dus als je in de zon bent of gaat, is het niet verstandig om zonnecrème met alcohol te gebruiken. Zonnepoeder van Sunday Brush bevat geen alcohol of andere ingrediënten die de huid uitdrogen of een reactie veroorzaken.

Wat zit er dan wel in het zonnepoeder van Sunday Brush?

Hier zitten enkel 6 ingrediënten in, alleen ingrediënten die belangrijk zijn voor de SPF factor van 50. En tevens bescherming bieden tegen UVA stralen. Sunday Brush is hypo allergeen getest, en geeft geen enkele reactie met de huid. En kan dus ook gebruikt worden door mensen die een allergie op verschillende zonnecosmetica hebben.

100% natuurlijk

Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Daarin is het zonnepoeder van Sunday Brush uniek in de wereld, omdat het enkel uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, zonder chemische toevoegingen.

Geen enkele reactie met de huid

Het zonnepoeder van Sunday Brush blijft op de huid liggen en sluit de huid niet af. Het geeft geen enkele reactie met de huid en is zeer geschikt voor iedereen met een zeer gevoelige huid en iedereen die kampt met huidproblemen.

Lees de ervaringen van klanten met zonnepoeder van Sunday Brush

Foto blog bericht - Sunday Brush 100% natuurlijk

Sunday Brush mineraal poeder - SPF 50

Zonnepoeder van Sunday Brush biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. En is zeer geschikt voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de (dagelijkse) schadelijke UV stralen.

Benieuwd naar Sunday Brush? Klik hier.