Zonnebrand zonder nanodeeltjes - Sunday Brush

Zonnebrand zonder nanodeeltjes

Ben je op zoek naar zonnebrand zonder nanodeeltjes? Dan is Sunday Brush een goede oplossing. Sunday Brush is een zonnebrand zonder nanodeeltjes. Onze formule is geheel 100% natuurlijk en bevat geen nanodeeltjes.

Sunday Brush bevat geen parabenen of oxybenzone. Het zonnepoeder van Sunday Brush is tevens een zonnebrand zonder siliconen.

Wat zit er dan wel in onze formule?

Sunday Brush is een zonbescherming in poedervorm met enkel 6 ingrediënten. De bestanddelen die bescherming bieden tegen de UV stralen (de uva- en de uvb-stralen) zijn Titanium dioxide en Zinkoxide.

Zonnepoeder van Sunday Brush

Het zonnepoeder van Sunday Brush is dermatologisch getest met factor 50 (SPF 50) en biedt ook bescherming tegen UVA stralen. Dat zijn de UV-stralen die verantwoordelijk zijn voor de rimpels. UVB stralen veroorzaken huidverbranding, de B staat voor de Engelse term Burn.

Ben je op zoek naar een eerlijke zonbescherming die 100% natuurlijk is en makkelijk is aan te brengen?
Dan is Sunday Brush wellicht iets voor jou.

Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid

Sunday Brush wordt geleverd in een zelfdoserende brush en is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, eczeem, of mensen die een zonneallergie of huidallergie hebben.

Dit komt omdat Sunday Brush een minerale zonbescherming is, het zonnepoeder blijft op de huid liggen en trekt er niet in. Dat is een groot verschil met een chemische zonnefilter. Die trekt wel in je huid en breekt de uv-stralen af. Terwijl een minerale zonbescherming de UV-stralen reflecteert.

Wil je meer weten over zonbescherming in poedervorm?

Ontdek Sunday Brush