676

Zonnebrand zonder nanodeeltjes

Zonnebrand zonder nanodeeltjes - Sunday Brush

Zonnebrand zonder nanodeeltjes

Nanodeeltjes zijn deeltjes kleiner dan 100 nanometer (100 miljoenste millimeter) welke in zonnecosmetica worden toegepast. In minerale zonnecrèmes wordt deze het vaak toegepast, zodat het witte waas effect minder wordt op de huid.

Ben je op zoek naar zonnebrand zonder nanodeeltjes? Dan is Sunday Brush een goede oplossing. Sunday Brush is een zonnebrand zonder nanodeeltjes. Onze formule is geheel 100% natuurlijk en bevat geen nanodeeltjes. Daarnaast bevat Sunday Brush geen parabenen of oxybenzone. Het zonnepoeder van Sunday Brush is tevens een zonnebrand zonder siliconen.

Zonnepoeder zonder nanodeeltjes

Het zonnepoeder van Sunday Brush is dermatologisch getest met factor 50 (SPF 50) en biedt ook bescherming tegen UVA stralen. Dat zijn de UV-stralen die verantwoordelijk zijn voor de rimpels. UVB stralen veroorzaken huidverbranding, de B staat voor de Engelse term Burn.

Ben je op zoek naar een eerlijke zonbescherming die 100% natuurlijk is en makkelijk is aan te brengen? Dan is het zonnepoeder van Sunday Brush wellicht iets voor jou. Makkelijk aan te brengen en mee te nemen.

Vegan en dierproefvrij

Niet alleen is de formule van Sunday Brush zonder nano deeltjes, het zonnepoeder is tevens Vegan en dierproefvrij.

Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid

Sunday Brush wordt geleverd in een zelfdoserende brush en is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, eczeem, of mensen die een zonneallergie of huidallergie hebben.

Dit komt omdat Sunday Brush een minerale zonbescherming is, het zonnepoeder blijft op de huid liggen en trekt er niet in. Dat is een groot verschil met een chemische zonnefilter. Die trekt wel in je huid en breekt de uv-stralen af. Terwijl een minerale zonbescherming de UV-stralen reflecteert.

Lees hier alles over het verschil tussen een minerale en chemische zonbescherming.

Category: Zonnepoeder

Misschien ook interessant

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu