371

Zonnebrand zonder troep

Zonnebrand zonder troep - Sunday Brush

Zonnebrand zonder troep

Zonnebrand en zonbescherming is er in vele soorten en types, zonnebrandcrème, zonnecrème, lotions en zonnesprays. Nu is er ook een zonnepoeder met SPF, om je te beschermen tegen schadelijke UV stralen, een zonnebrand zonder troep.

Maar niet alle ingrediënten in deze zonneproducten zijn goed voor je lichaam en je gezondheid. En daarbij zijn ook niet alle ingrediënten zijn goed voor het milieu. Daarom is zonnebrand zonder troep belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je huid.

Wij van Sunday Brush hebben bewust een 100% natuurlijk zonnepoeder ontwikkeld, waar geen enkel ingredient in zit wat chemisch is, of slecht is voor je huid, het milieu en Sunday Brush is  dierproefvrij en vegan.

Het zonnepoeder van Sunday Brush bevat GEEN:

  • parabenen
  • nano deeltjes
  • oxybenzone
  • siliconen
  • chemische ingrediënten

Het zonnepoeder is zeer waterbestendig getest en kan zich niet vermengen met water, het zonnepoeder van Sunday Brush is om deze reden ook reef safe.

100% natuurlijk mineraal poeder

In Sunday Brush zitten enkel 6 ingrediënten, allen zijn 100% natuurlijk. Hiermee is Sunday Brush uniek in de wereld.

Sunday Brush is een mineraal poeder wat op je huid blijft liggen, en geen enkele reactie met de huid veroorzaakt. Het grote verschil met een zonnecrème, is dat een zonnecrème in de huid trekt en de zonnestralen in de huid afbrokkelt. Het mineraal poeder van Sunday Brush trekt niet in de huid en is non allergeen oftewel hypoallergeen getest en is ook nog eens zeer waterbestendig. Makkelijk tijdens het sporten of zweten, het poeder vermengt zich namelijk niet met water en kan dus niet in je ogen lopen.

Er is een verschil tussen minerale en chemische zonbescherming. Lees hier het verschil is.

Zelfdoserende Brush

Sunday Brush zonnepoeder die bescherming biedt tegen de UV stralen, tegen de UVA en UVB stralen met factor 50 (SPF 50). Zonnepoeder breng je aan met zelfdoserende brush op je gezicht, hals en nek.

Sunday Brush is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke huidtinten, klik hier welke huidtint het beste bij jouw huid past.

Ervaringen van klanten

Wil je meer ervaringen van onze klanten lezen? Klik hier.

Sunday Brush - banner

Benieuwd naar Sunday Brush?

Lees hier alles over ons product.

Menu