fbpx

Sunday Brush ervaringen

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Wij kunnen natuurlijk alles vertellen over ons product.
Maar we laten liever onze klanten aan het woord.

We hebben aan onze klanten gevraagd wat de ervaringen zijn met Sunday Brush.
Niet alleen in het gebruik, maar ook waarom ze Sunday Brush hebben aangeschaft.

Voor iedereen kan de reden anders zijn, zonbescherming, voorkomen van huidveroudering, verbergen van rosacea of pigmentvlekken.
De 100% natuurlijke formule van Sunday Brush of het gemak van aanbrengen.

Iedereen is anders, zo ook onze klanten.

Lees je ervaringen van klanten die Sunday Brush gebruiken en laat je overtuigen van ons product en we zien je graag als klant tegemoet.

Geweldige uitkomst voor Rosacea

” Ik ben enorm tevreden over de Sunday Brush! Het bied een geweldige uitkomst om mijn Rosacea probleem te verminderen omdat mijn rode vlekken nagenoeg niet meer zichtbaar zijn! Verder worden de problemen ook niet erger omdat de poeder een hoge zonnefactor heeft (50 SPF) die de huidveroudering enorm reduceert!! Dus voor mijn 2 vliegen in een klap. Ik voel me nu ook zelfverzekerder! ” Anonieme Klant

Super goed product

” Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperouse/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed! ” Ilse van Steen

Gevoelige huid reageert goed 

“Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.” Gabriëlle Franssen

Pigmentvlekken camoufleert

“Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert 🙂 Super tevreden en kan het iedereen aanraden.” Iris van Nijen

Egale tint

“Sunday Brush is een fijn product. Het grote voordeel van de Sunday Brush vind ik dat ik het kan gebruiken over mijn dagcrème heen. Ik heb altijd erg rode wangen met veel oneffenheden en een gevoelige huid. Het poeder zorgt voor een egale tint en mijn rode wangen vallen minder op.” Redacteur Ilona Meernik van Gezondheidsnet.nl

Fijn en zuiver product

Sunday Brush tot nu toe ervaren als een fijn en zuiver product, eenvoudig in gebruik en ook nog eens bedekt het subtiel de zichtbare vlekjes in haar gezicht. Ik breng het ook op haar handen en hals aan. Tot nu toe zeer tevreden! Christel Schraven

Zonder huid irritaties

In december heb ik het besteld en zojuist een week gebruikt op Tenerife.
Ik ben erg enthousiast. Eindelijk een product waar mijn allergische huid goed op reageert en hierdoor een vakantie zonder huid irritaties met allerlei vervelende gevolgen.
Kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer! Cynthia van De Nesse

Voelt lekker luchtig

Het eerste gebruik van de Sunday Brush is even wennen, maar eigenlijk werkt het wel heel prettig: het is snel, en voelt lekker luchtig. Je pakt de Sunday Brush op momenten dat je denkt ‘insmeren met zonnebrand is overdreven’, terwijl juist dat de momenten zijn waarop het vaak fout gaat. Annemarie van Huet

Handig mee te nemen

Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. Prima product. Een aanrader!! Rob du Pré

Mooie matte uitstraling

Ik ben blij met de “Sunday Brush” Gemakkelijk, snel, met een mooie matte uitstraling. Mieke Goossens

Sunday Brush als handbagage

Sunday Brush is geweldig omdat het een aantal grote voordelen biedt:
Tijdens werk- of vakantievluchten kan het in je handbagage, immers: geen ‘vloeistof’.
Het kan ook makkelijk in je handtas mee ‘voor geval dat’.
Als je dan op een zonnig terrasje belandt, kun je jezelf snel even ‘bij kwasten’, zonder vette vingers te krijgen.
Mijn huid die snel en soms heftig reageert op crèmes, houd zich nu koest.

Overigens zit ik zelden in de zon te bakken, zeker als je ouder bent, is dan nooit goed.
Maar soms, bv tijdens zwemmen in een openluchtbad, ontkom je er niet aan.
En dan is het fijn je beschermd te weten!  Erna Gianotten

Geen vet spul

Mijn man is wat kalend aan het worden op zijn kruin, hij gebruikt de Sunday Brush ook daarvoor, werk ook super goed en hij is blij dat hij er geen vet spul op hoeft te smeren….Nettie Verhappen

Wat een uitvinding

Ik ben erg tevreden met mijn Sunday Brush! Wat een uitvinding om een compact poeder te combineren met een zonnefactor. Ipv mijn matterende poeder gebruik ik nu iedere ochtend de Sunday Brush Fair, en smiddags poeder ik bij met de Tan. Ideaal! Ilse Janssens-Rook

Eerste product waar ik tevreden over ben

Ik gebruik Sunday Brush op mijn handen om Vitiligo vlekken te camoufleren. Het is het eerste product waar ik tevreden over ben. Geen vlekken op mijn kleding bij normale activiteiten, en wat meer is het blijft bijna de ganse dag ! Martine Den Roover

Pluspunten en nadeel

Pluspunten:
– Het product is makkelijk aan te brengen.
– Het maskeert voldoende (vitiligo)
– Geeft bescherming.
– Is er makkelijk af te wassen.
– Plakt niet, geen bijwerkingen.

Nadeel: Het gaat er te makkelijk af. Een paar keer je hand in je broekzak en het is weg. Stephan Velda

Fijn dat je niet met vette creme hoeft te werken

Top product, voelt en ziet er natuurlijk uit. Fijn dat je niet met vette crème hoeft te werken. Leonoor Deijkers

Gemakkelijk aan te brengen

Heel fijn spul, gemakkelijk mee te nemen – gemakkelijk aan te brengen zonder er vieze handen aan over te houden (ook door anderen bijv. op mijn rug) – gebruikt op fietsvakantie met de hele dag felle zon (wel 1x tussentijds opnieuw aangebracht) en NIET verbrand en MOOI bruin geworden – ik was de fietsende reclame voor de medefietsers (groep van 40 personen) die er in 1e instantie niet in wilden geloven 🌞 😎 Trees van Hoek

Erg blij mee

Het is fantastisch spul. Erg blij ermee. Beppie Melet

Ziet er natuurlijk uit

Heel fijn! Poeder makkelijk egaal op de huid te krijgen door brush. Ziet er natuurlijk uit, altijd absolute voorkeur! Laura Van Aanholt

Makkelijk in gebruik

Op de vakantie de Sunday Brush dagelijks gebruikt. Ik moest wennen want kon erg moeilijk zien of er wat uit kwam. Nu met een kleurtje duidelijk te zien! Makkelijk in gebruik. Ursula Arts van der zanden

Vaste ritueel voor het hele jaar

Net terug van vakantie en elke dag Sunday Brush gebruikt. ‘s Morgens als basis onder mijn make-up en ‘s middags herhaald over de make-up. Perfecte zonbescherming en heel fijn in gebruik. Dit wordt mijn vaste ritueel voor het hele jaar. Yvonne Paardekoper-Klein

Prettig om geen witte crème meer over m’n make-up te hoeven insmeren

Ik heb de Sunday Brush al enkele keren gebruikt en ben ( tot m’n verbazing) echt niet rood gekleurd geworden, SUPER!!
Bij het aanbrengen lijkt er niet echt iets uit de borstel te komen, maar blijkbaar gebeurt dat dus wel…
Ik vind ’t heel fijn en makkelijk in gebruik en prettig om geen witte crème meer over m’n make-up te hoeven insmeren.

Minpuntje: de prijs van ’t product 🙁
Ik hoop er dus ook langdurig van te kunnen genieten! Annemarie Schipper

Hoop dat er navullingen bestaan

Prachtig fijn hanteerbaar product. Fijne poeder en spf 50 in één! Hoop dat er navullingen bestaan.
Ik geef Sunday Brush 5 sterren! Wendy Davies

Fijn dat het niet in de huid trekt

Ik ben heel tevreden over de Sunday Brush. Ik vind het zo veel makkelijker dan zonnebrand smeren, fijn dat het niet in de huid trekt en hij beschermt heel goed. Lotte Werner

Dekt heel licht

Zeer prettig in gebruik. Dekt heel licht. Fantastisch om mijn bescherming nu in een poeder te hebben zonder ingrediënten die je liever vermijdt. Suzanne Baardwijk

Geeft de huid een egale uitstraling

Mooie dekkende poeder, geeft de huid een egale uitstraling. makkelijk op te brengen. Nog niet veel ervaring als zonweerder. Yvonne Onnekink-Kramer

Geen enkele allergische reactie

Sunday Brush is prettig in het gebruik. De medium kleur past heel goed bij mijn lichte huid (rood haar, sproeten). De lichtere had me mogelijk te bleek gemaakt. En ik heb geen enkele allergische reactie gehad. Jacqueline Keuning

Vrij duur

Heel handig in gebruik, geen plakkerig gedoe.
Wel vind ik het vrij duur. Lindy Kool

De kleur is ook helemaal prima

Ik gebruik Sunday Brush nu als een tijdje en ben er erg enthousiast over! De kleur is ook helemaal prima. Loes

Aanschaf is prijzig

Ik heb de indruk dat het de poriën minder afsluit, waardoor ik minder last heb van vetbultjes en pukkeltjes.
Wat de dekking betreft, deze is minder dan make up. Al met al zeer tevreden na de eerste 14 dagen. Nu nog afwachten of de pigmentvlekken vervagen. Aanschaf is prijzig, maar als de Sunday Brush werkelijk 3 maanden meegaat, is het goed te overzien. Len Okken

Aanbrengen vind ik moeilijker

Sunday Brush geeft een mooie matte look die lang blijft. Zonbescherming nog niet goed kunnen uitproberen omdat het mooie weer uitblijft 🙂 Aanbrengen vind ik moeilijker, het poeder komt niet makkelijk uit de borstel, je moet goed doorduwen zodat het poeder vrijkomt. Michèle Schepers

Geen allergische reactie

Compliment voor de Sunday Brush, met mijn gevoelige huid is deze Brush geweldig. Geen allergische reactie en makkelijk in gebruik, geen vette handen.
Team Sunday Brush jullie zijn Top. Hetty de Klerk

Geen gedoe meer met crèmes

Sunday Brush bevalt mij heel goed. Geen gedoe meer met crèmes.
Het kan over je make-up en je ziet er goed uit. Handig formaat, ik heb het altijd bij me, in handtas of mantelzak.
Ik vind het ideaal. Vlgs mij zit er genoeg poeder in voor de hele zomer.
Een aanrader. Netthy Visser

Mooi mat en egaliserend

Ik heb de Sunday Brush nu een paar keer gebruikt en vind het een heel fijn product! Omdat ik voor mijn werk veel buiten ben en ook make-up draag, is het niet handig om weer bij te smeren met een gewoon zonnebrandproduct. Vanaf nu kan ik dan de Sunday Brush gebruiken. Heel fijn en ook heel mooi mat en egaliserend. Ik ben er heel blij mee! Jeannette den Hartog

Ook nog een mooi kleurtje

Ik vind het een fijn produkt, het sluit de huid niet af en ik verbrand niet en ook nog een mooi kleurtje! Ik ben er tevreden over. Els Huibers – Evers

Tijd nodig om het te activeren

Het is “ top“ in gebruik. En ik beveel het graag aan bij anderen! Soms is het nog even “ stoeien” om te ontdekken of hij het doet. m.a.w. Als ik hem in mijn tasje meeneem ligt hij ook wel ondersteboven en dan heeft het even tijd nodig om het te activeren. Caroline Koets

Zuinig in gebruik

Fijne manier van zon bescherming aanbrengen met het kwastje! Het fijne is dat ik het over mijn dagcrème heen kan doen en het mijn huid niet laat glimmen, zoals sommige anti zonnebrandcrèmes wel doen. Het kwastje gebruik ik soms ook voor de mac prep en prime poeder voor een fluwelen finish.

Pluspunten:
Matteert de huid enigszins
Kan het overal even aanbrengen/bijwerken
Zuinig in gebruik. Simone Hugo

Goede zonbescherming

Handig in gebruik. Mooie dekking. Goede zonbescherming. Annette Oelp

Meer ervaring in krijgen

Sunday Brush brengt gemakkelijk aan, alleen zie ik niet op mijn gezicht waar het zit en moet ik wennen dat het voldoende dekking geeft. Moet daar nog meer ervaring in krijgen. Marie-Josee Peters

Voor mijn zongevoelige huid ideaal

Behalve dat Sunday Brush een prachtig, subtiel zongebruind effect op mijn huid geeft (make-up heb ik niet meer nodig) beschermt de poeder met zijn hoge beschermingsfactor 50 ook nog eens optimaal tegen zon. Voor mijn zongevoelige huid ideaal. De flacon met ingebouwde kwast is makkelijk en handig in gebruik en zit ’s zomers altijd in mijn tas. Voor mij een aanwinst! Annemieke Pot

Ik gebruik het dagelijks

Sunday Brush is heel makkelijk in gebruik.
Ik gebruik het dagelijks, ben er erg enthousiast over. Marij Basten

Geen verbrande snufferd

Toppertje, ik gebruik hem nu op de wintersport. Alle dagen zon hier, en geen verbrande snufferd zoals zoveel mensen om mij heen. Marja Woord

Makkelijk mee te nemen

Ik sport veel in de buitenlucht, dus een bescherming tegen de zon is echt nodig. De Sunday Brush is heel prettig in gebruik, makkelijk mee te nemen en het allerbelangrijkste: het werkt!!! Ook tijdens de laatste wintersportvakantie onmisbaar! Hillie de Smit

Tot nu toe tevreden over de brush

Ik ben tot nu toe tevreden over de brush. Ik vind het prettig dat deze zonbescherming in poedervorm is en geen vettige crème. Wel belangrijk ervoor te zorgen dat het sponsje goed gevuld is voor gebruik en daarom bewaar ik hem op z’n kop. En ik geef Sunday Brush 4 sterren. Nog geen 5 omdat ik ook benieuwd ben na een zonnige dag. Miranda de Boer

Zo gemakkelijk

Ik ben zo blij dat ik Sunday Brush ontdekt hebt. Het is de meest makkelijke manier om jezelf te beschermen tegen de schadelijke UV stralen.
Ik gebruik al jaren lang een Sun Blocks ter voorkoming van huidkanker. Meestal is het een vloeibare creme die je meerdere keren per dag moet opbrengen om goed beschermd te blijven. Met de Sunday Brush is het veel makkelijker. Eerst je normale huidverzorging inclusief je dag creme daar overheen de Sunday Brush. Zo gemakkelijk.
Daarna stop je het in je tas en op ieder gewenst moment van de dag poeder je even je gezicht, hals, décolleté. Zelf mijn handen worden tegenwoordig van Sunday Block voorzien ter voorkoming van zon schade en pigmentvlekken. Ik hoef niet meer te zoeken naar een ander product. Sunday Brush is het helemaal voor mij. Antoinette W

Even wennen om de juiste dosering te gebruiken

Ik gebruik dit product nu een half jaar en het bevalt mij prima. Vanwege overgevoeligheid voor felle zonnestralen, moet ik ook in de winter smeren. De brush is handig om mee te nemen. In het begin was het voor mij even wennen om de juiste dosering te gebruiken, maar dat is nu geen probleem meer. Prima product. Een aanrader!! Rob du Pré

Het is zeker aan te raden voor anderen

Het bevalt prima! Ook tijdens het fietsen, vind ik het heel fijn. Het is zeker aan te raden voor anderen. Truus Kindt

Even wennen om een poeder op mijn gezicht aan te brengen

Ik gebruik Sunday Brush zomer en winter voor een goede bescherming van mijn gezicht. In het begin was het even wennen om een poeder op mijn gezicht aan te brengen in plaats van een crème met zonbescherming, maar voor dagelijks gebruik in combinatie met mijn make-up vind ik het een ideaal product. Je hebt een zuiver en eerlijk product op je huid, zonder risico’s van irritatie. Ivonne van Keulen

Lekker handzaam

Gisteren ontvangen en vandaag meteen gebruikt! Voelt goed, ziet er mooi uit en is lekker handzaam. Carmen Geurts- van der Heiden

Eindelijk een product waar mijn allergische huid goed op reageert

In december heb ik Sunday Brush besteld en zojuist een week gebruikt op Tenerife.
Ik ben erg enthousiast. Eindelijk een product waar mijn allergische huid goed op reageert en hierdoor een vakantie zonder huid irritaties met allerlei vervelende gevolgen.
Kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer! Cynthia van De Nesse

Top product!

Heel blij met mijn brush. Ik gebruik het standaard als foundation en ben zo altijd beschermd. Het is heel makkelijk in gebruik en onzichtbaar. En niet de nadelen van de plakkerige rommelige zonnebrand die je niet standaard in je tas hebt zitten. Top product! Miranda Wassink

Geeft een mooi egaal resultaat

Ik vind de Sunday Brush een heel fijn produkt: hij is heel makkelijk in het aanbrengen, geeft een mooi egaal resultaat en daarna geen vette handen. Ik gebruik hem al geruime tijd dagelijks en is nog lang niet op. Een echte aanrader! Siska de Wit

Game changer

The Sunday Brush is a game changer! It’s so good that it has replaced my foundation. It’s compact design let’s me bring it with me wherever, it’s easy to use and not greasy. I like the fact that it doesn’t mess up my make-up and know that my face is protected. Wiera Slingerland

Het is snel aan te brengen

Gekocht voor onze zonvakantie in Kreta. Super product want plakt niet! Gaat makkelijk mee in de tas en het is snel aan te brengen waardoor ik niet verbrandde en goed beschermd was in de zon.

Product is aan de prijzige kant

Product is aan de prijzige kant, maar gaat lang mee dus valt uiteindelijk mee. Gaat nu weer mee op de wintersport! Richard van Dijk

Heel compact om mee te nemen

Fijn dat je kunt kiezen uit 3 tinten. Gemakkelijk in gebruik. Geen vettige handen meer. Ook geen glimmend gezicht. Heel compact om mee te nemen. Na betaling had ik de volgende werkdag de Sunday Brush al in huis. Corry Smits

Sunday Brush in de media Linda Wendy Margriet Vrouw Nouveau Women's health Plus magazine
Back to Top