fbpx
Sunday Brush in de media Linda Wendy Margriet Vrouw Nouveau Women's health Plus magazine
Getest door Gezondheidsnet.nl

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder.
Zonnepoeder van Sunday Brush geeft geen enkele reactie met de huid en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen met SPF50.
Geschikt voor iedereen met pigmentvlekken, Sunday Brush camoufleert de pigmentvlekken en matteert de huid.

Sunday Brush
geschikt voor dagelijks gebruik

Sunday Brush SPF50 - 100% Natural
GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIE
Sunday Brush SPF50 - 100% Natural

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 is parabenen, nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen. Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Sunday Brush maskeert pigmentvlekken

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die last heeft van pigmentvlekken. Sunday Brush bevat een huidtint en maskeert op deze manier de pigmentvlekken. Je kan kiezen uit drie verschillende huidtinten als maskering voor je pigmentvlekken. Fair, Medium of Tan.
Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Sunday Brush is anti-allergeen getest en daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid.

Ontdek jouw tint!
Rated 4 out of 5
Ik vind het een super goed product. Ik heb op mijn wangen couperouse/rosacea dus hele gevoelige huid. Even in de zon en mijn beide wangen zijn rood, branden en voelen onprettig aan. Nu met de sunday Brush zie je geen bijzonderheden en het voelt goed!

Ilse van Steen

Rated 5 out of 5
Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn uiterst gevoelige huid reageert goed op Sunday Brush. Geen jeuk, uitslag, eczeem meer. Zonnefactor 50+ beschermt uitstekend.

Gabriëlle Franssen

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert 🙂 Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Review Gezondheidsnet.nl
Sunday Brush is een fijn product. Het grote voordeel van de Sunday Brush vind ik dat ik het kan gebruiken over mijn dagcrème heen. Ik heb altijd erg rode wangen met veel oneffenheden en een gevoelige huid. Het poeder zorgt voor een egale tint en mijn rode wangen vallen minder op.

Gezondheidsnet.nl

Het verhaal achter Sunday Brush

Steeds vaker lezen we over de schadelijke effecten van UV stralen. Het is belangrijk je gezicht te beschermen, niet alleen tijdens zomervakanties, maar iedere dag telt om huidbeschadiging tegen te gaan. Ook tijdens wandelen, fietsen en buitenactiviteiten is het verstandig om je huid te beschermen tegen UV stralen. Dat zijn de momenten waarop de zon je huid kan beschadigen.

Sinds het moment dat Remko, de man van Nicole, de diagnose huidkanker kreeg, is Nicole op zoek gegaan naar het beste product om de huid te beschermen.

Nicole Sunday Brush Over ons groot
Back to Top