fbpx

Sunday Brush

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder, die je huid dagelijks bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonbeschermingspoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB).

SundayBrush_Home1

Getest door

Sunday Brush getest door Gezondheidsnet nl
SundayBrush_Home

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon,
is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct. Sunday Brush is dermatologisch getest, eco- en diervriendelijk. Het mineraalpoeder (zonnepoeder) met SPF 50 is parabenen, nano-deeltjes vrij en bevat geen chemische toevoegingen, Sunday Brush is 100% natuurlijke UV bescherming.

Sunday Brush maskeert pigmentvlekken

Het mineraal poeder van Sunday Brush is geschikt voor iedereen die last heeft van pigmentvlekken. Sunday Brush bevat een huidtint en maskeert op deze manier de pigmentvlekken. Je kan kiezen uit drie verschillende huidtinten als maskering voor je pigmentvlekken: Fair, Medium of Tan.
Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en het poeder de poriën niet verstopt of de huid afsluit. Sunday Brush is anti-allergeen getest en daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid.

Bekend van

Sunday Brush bekend van
Ontdek jouw tint!
Help me kiezen: huidtint Tan
Ik heb de indruk dat het de poriën minder afsluit, waardoor ik minder last heb van vetbultjes en pukkeltjes. Wat de dekking betreft, deze is minder dan make up. Al met al zeer tevreden na de eerste 14 dagen. Nu nog afwachten of de pigmentvlekken vervagen. Aanschaf is prijzig, maar als de Sunday Brush werkelijk 3 maanden meegaat, is het goed

Len Okken

Rated 5 out of 5
Wat een ontzettend fijn product! In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, zo’n dun poedertje. Maar wat werkt het goed! Pas per ongeluk toch iets te lang in de zon gezeten, borst en schouders verbrand, gezicht niet! Helemaal blij mee! Al is het alleen al omdat het m’n pigmentvlekken camoufleert. Super tevreden en kan het iedereen aanraden.

Iris van Nijen

Rated 4 out of 5
Onze dochter van 10 heeft een aandoening waarbij er café au lait vlekken op haar huid zijn ontstaan. De zon kan dit versterken en doen toenemen, dus ging ik op zoek naar bescherming. Sunday Brush tot nu toe ervaren als een fijn en zuiver product, eenvoudig in gebruik en ook nog eens bedekt het subtiel de zichtbare vlekjes in haar

Christel Schraven

Lees meer ervaringen van klanten

Sunday Brush Valencia
Sunday Brush Ankor Wat
SundayBrush_Apply
Back to Top